terug naar overzicht

100 jaar St. Joseph: feest!

Woensdag 7 november 2018 100 jaar St. Joseph: feest!

2019 wordt voor St. Joseph een bijzonder jaar. We verwachten dat onze fusieplannen met Kleine Meierij dan concreet zijn. En … we bestaan in 2019 maar liefst 100 jaar! Bekijk hier bovenstaande afbeelding in PDF.

Dit jubileum willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We zijn al volop bezig met de voorbereiding voor allerlei activiteiten voor het eeuwfeest. Dat gaan we vieren. Samen met al onze huurders.

Viert u met ons mee?
Sowieso hopen we dat iedereen het met ons wil vieren! Tussen januari en juni 2019 worden verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud.

Speciale jubileumuitgave JOSEPH
In maart verschijnt ook een speciale jubileumuitgave van JOSEPH. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mooie anekdotes en verhalen. Met interviews met huurders die al meer dan 50 jaar huren, met 100-jarigen en een mooie fotopagina. Wilt u hieraan een bijdrage leveren?
Stuur dan een e-mail naar communicatie@sintjoseph.nl.

Cadeau voor de wijk
Naast een attentie voor elke huurder willen we in elke wijk waar wij actief zijn – Breukelen, Centrum, Haaren, In Goede Aarde, Liempde, Lennisheuvel, Oost, Selissen-Munsel, Selissenwal – iets blijvends creëren. Een aandenken aan 100 jaar St. Joseph. Wat dit uiteindelijk moet gaan worden, horen we graag van u. Heeft uw wijk behoefte aan een extra speelplek? Een mooie muurschildering? Een mooie boom voor het gebouw? Een houten bank waar buurtgenoten elkaar kunnen treffen? Of….? Het is aan u! Heeft u een goed idee dat wordt gedragen door uw buurt? Neem hierover dan contact met het team Communicatie via communicatie@sintjoseph.nl of via (0411) 659 100.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties