terug naar overzicht

2e groep behulpzame buren in het zonnetje gezet

Donderdag 3 december 2020 2e groep behulpzame buren in het zonnetje gezet

Wat een bizarre en moeilijke periode. We hopen dat het goed met u gaat! Om ons heen zien we gelukkig nog steeds veel mensen die hulp bieden in allerlei vormen. Gelukkig maar. Want juist in deze tijd is die goede buur o zo belangrijk. Een aantal van die behulpzame buren hebben we dit voorjaar namens onze bewoners in het zonnetje gezet. Die actie gaan we nu herhalen.

2e groep behulpzame buren in het zonnetje gezet

 • Mevrouw Elzebroek uit Boxtel werd aangemeld door haar buurvrouw Gottlieb-Rams: “Ze doet altijd mijn boodschappen. Echt super fijn.”
 • De heer Pennings uit Berlicum werd aangemeld door mevrouw Gevers: “Hij staat altijd voor mij klaar. Om een boodschap te doen of om met mij naar het ziekenhuis te gaan.”
 • Mevrouw Van Lee uit Rosmalen werd aangemeld door haar buurvrouw mevrouw Bakker: “Ik woon hier al 25 jaar en ben echt super blij met de buren. Ik hoef maar te bellen en ze staan voor mij klaar.”
 • Miriam van Hal uit Boxtel werd aangemeld door mevrouw Van Hal-Van de Sande: “Ze doet altijd voor mij de boodschappen en andere klusjes. Dus ze mag zeker in het zonnetje worden gezet.”
 • Mevrouw Marschalk uit Rosmalen werd aangemeld door mevrouw Daamen: “Ze doet niet alleen mijn boodschappen, maar speelt ook een spelletje met me. En op vrijdagmiddag drinken we altijd samen een advocaatje met slagroom. Genieten!”
buurmanactie 2 Berlicum
burenactie familie Marschalk
burenactie Elzenbroek Boxtel
burenactie familie Van Lee

Op de foto bovenste rij: de heer Pennings uit Berlicum met wijkbeheerder Maryn en mevrouw Elzebroek uit Boxtel met wijkbeheerder Pieter.
Op de onderste rij de heer en mevrouw Marschalk en de heer en mevrouw Van Lee met wijkbeheerder Raimondo.

Heeft u ook een goede buurman of buurvrouw die extra aandacht verdient?

Wij roepen huurders op om hun behulpzame buurman of buurvrouw bij ons aan te melden. Heeft u een goede buur die altijd voor anderen klaar staat in deze bijzondere tijd? Die nét iets meer doet om deze tijd goed samen door te komen. En dit zelf waarschijnlijk heel vanzelfsprekend vindt. Meld deze dan bij ons aan!

Wie wilt u verrassen met een mooie bos bloemen en een cadeaubon?

Het begrip buurman of buurvrouw bedoelen we niet letterlijk. Het mag ook iemand anders zijn die voor u of voor anderen klaar staat in deze bijzondere tijd. Vanaf 23 november selecteren onze collega’s van de 5 wijkteams iedere week 5 bijzondere buurmannen of buurvrouwen die zij vervolgens gaan verrassen! Zij krijgen een bos bloemen en een kadobon.

Hoe kunt u iemand aanmelden?

 • Stuur een e-mail naar: welkom@wonenbijJOOST.nl. Heeft u geen e-mail: bellen kan ook via 088 008 14 00.
 • Vermeld uw voor- en achternaam, adres en telefoonnummer.
 • Vermeld uiteraard ook de gegevens van uw buurman of buurvrouw die u graag wilt verrassen (voor- en achternaam, adres, telefoonnummer).
 • Vertel ons waarom u juiste deze goede buur wilt verrassen. Het is ook leuk om een persoonlijke boodschap te schrijven.
 • De actie loopt vanaf 23 november tot en met tot en met 14 december.
 • We kiezen elke week 5 huurders. Zij ontvangen een bos bloemen en een VVV-kadobon ter waarde van € 25.
 • Bewoners die bij de 1e actie van JOOST dit voorjaar al zijn verrast, zijn uitgesloten van deelname.

 

Bekijk hieronder welke huurders in de 1e ronde in het zonnetje zijn gezet:

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

Tweede ronde na succesvolle voorjaarsactie

Dit voorjaar hielden we de eerste actie. Maar liefst 25 behulpzame buren werden toen al door onze collega’s in het zonnetje gezet.

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties