Aanmelden omwonendenavond Albinonistraat

Woont u in de buurt van de Albinonistraat of bent u benieuwd naar onze nieuwbouwplannen op deze locatie? Meld u dan aan voor de online omwonendenavond die wij organiseren op maandag 7 september. Om deel te nemen dient u zich hier te registreren. U ontvangt vervolgens een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat een knop “deelnemen”. Hier kunt u maandag 7 september op klikken om deel te nemen aan de online informatiebijeenkomst.

Tips voor de online omwonendenavond

U kunt het beste deelnemen via een pc, laptop of tablet. Het is mogelijk om deel te nemen via uw smartphone, maar dit is niet optimaal doordat het scherm erg klein is. Zorg ervoor dat het geluid aanstaat zodat u kunt horen wat er gezegd wordt.

De informatiebijeenkomst start om 19.30 uur. U kunt al voor die tijd op de knop
“deelnemen” klikken. Zodra de informatiebijeenkomst start krijgt u een melding. Daarna dient u één keer op het venster te klikken zodat u beeld en geluid heeft.

Tijdens de informatiebijeenkomst kunt u vragen stellen via de chat. Er zijn twee chats: een openbare en een privé chat. Vragen die voor iedereen relevant kunt u via de openbare chat stellen, vragen die alleen voor u van toepassing zijn via de privé chat.