terug naar overzicht

Aanpassing park cadeau voor Ten Breukelen

Donderdag 9 januari 2020

Het park bij Ten Breukelen is aangepast. Een cadeau namens de woonstichting vanwege haar 100-jarig bestaan. Bewoners konden toen wijkideeën indienen om hun woonomgeving mooier te maken.

Knipsel
IMG_1368
IMG_1369
IMG_1371

Uitbreiding park en nieuwe plantvakken
Eén van de ideeën was het om het park achter ten Breukelen gelegen open te stellen voor de omgeving. Na diverse overleggen met zowel Simeonshof als de bewoners die van het park gebruik kunnen maken, zijn er diverse aanpassingen gedaan. Zo is er nu voor gekozen om het park niet open te stellen, maar om het pad binnen het eigen terrein aan te passen. Eerder liep het pad namelijk recht het park in. Dus gebruikers konden alleen op en neer lopen. En dat is minder aantrekkelijk. Toch werd er veel gebruik van gemaakt om al dan niet ondersteund door een scootmobiel of rollator door het park te wandelen. Het huidige pad is nu uitgebreid en er zijn plantvakken bij gekomen.

Attenties vanwege jubileum
Ter gelegenheid van het 100jarig jubileum van de woonstichting werd aan huurders een oproep gedaan om met wijkideeën te komen. Iets blijvends. Er werden uiteindelijk maar liefst 23 ideeën ingediend. Van al deze ideeën hebben we beoordeeld of er voldoende draagvlak is. We zijn uiteindelijk niet voor een selectie gegaan, maar hebben gekeken wat uitvoerbaar is. Zo werd vorig jaar al een nieuwe ontmoetingsplek gecreëerd bij de Kloosterhof in Liempde en een nieuwe jeu de boulesbaan bij De Rots in Boxtel.

 

Nieuwe ontmoetingsplek voor bewoners Kloosterhof

Nieuwe ontmoetingsplek voor bewoners Kloosterhof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties