terug naar overzicht

Aftrap jubileumjaar 100 jaar St. Joseph

Maandag 7 januari 2019 Aftrap jubileumjaar 100 jaar St. Joseph

2019 wordt voor St. Joseph een bijzonder jaar. We verwachten dat onze fusieplannen met Kleine Meierij dan concreet zijn. En … we bestaan in 2019 maar liefst 100 jaar! Dit jubileum willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We zijn al volop bezig met de voorbereiding voor allerlei activiteiten voor het eeuwfeest. Dat gaan we vieren. Samen met al onze huurders.

Aftrap jubileumjaar
Maandag 7 januari zijn we het jubileumjaar op feestelijke wijze begonnen met onze collega’s. We hebben onze 2 onderhoudsbussen en onze 3 auto’s waarmee onze opzichters door de wijk rijden voorzien van ons jubileumlogo.

Viert u met ons mee?
Vanaf januari tot en met juni 2019 gaan we verschillende feestelijke activiteiten organiseren. Voor jong en oud. Indien mogelijk willen we in juni gebruik maken van de Spiegeltent (bij Kasteel Stapelen of op een andere locatie) waar we voorstellingen willen organiseren rondom het thema ‘Feest en Buurt’.

Wie jarig is trakteert!
We trakteren alle huurders op verrassingen: van een taart tot een ballonvaart.  Ook gaan we diverse ‘100 jaar’-acties houden. Zo zetten we alle huurders die op nummer 100 wonen extra in het zonnetje en dat geldt zeker ook voor alle honderdjarigen.

Speciale jubileumuitgave JOSEPH
In maart verschijnt ook een speciale jubileumuitgave van JOSEPH. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mooie anekdotes en verhalen. Met interviews met huurders die al meer dan 50 jaar huren, met 100-jarigen en een mooie fotopagina. Wilt u hieraan een bijdrage leveren? Stuur dan een e-mail naar 100jaar@sintjoseph.nl

Cadeau voor de wijk
Naast een attentie voor elke huurder willen we in elke wijk waar wij actief zijn – Breukelen, Centrum, Haaren, In Goede Aarde, Liempde, Lennisheuvel, Oost, Selissen-Munsel, Selissenwal – iets blijvends creëren. Een aandenken aan 100 jaar St. Joseph. Wat dit uiteindelijk moet gaan worden, horen we graag van u. Heeft uw wijk behoefte aan een extra speelplek? Een mooie muurschildering? Een mooie boom voor het gebouw? Een houten bank waar buurtgenoten elkaar kunnen treffen? Of….? Het is aan u! Heeft u een goed idee dat wordt gedragen door uw buurt? Neem hierover dan contact met het team Communicatie via 100jaar@sintjoseph.nl of via (0411) 659 100.

 

100jaar_sticker_en_taart-2
100jaar_sticker_en_taart-5
100jaar_sticker_en_taart-10
100jaar_sticker_en_taart-4
100jaar_sticker_en_taart-8
100jaar_sticker_en_taart-11
100jaar_sticker_en_taart-3
100jaar_sticker_en_taart-6
100jaar_sticker_en_taart-12

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties