terug naar overzicht

Attentie voor onze Gouden Huurders

Dinsdag 7 april 2020

Onze gouden huurders, die al meer dan 50 jaar een woning bij ons huren, dat blijft toch wel heel bijzonder. In deze bizarre tijd konden we helaas de geplande feestelijke bijeenkomst en de huisbezoeken niet laten doorgaan. Maar trakteren kan altijd!

Maar liefst 14 huurders kregen vandaag een chocoladetelegram en een bos bloemen van de lokale bloemist Marimba in Boxtel of van Floral Design in Rosmalen. Dit werd door bewoners bijzonder op prijs gesteld.

Onze fotograaf Peter de Koning zette 4 huurders uit Boxtel op de foto. Bovenste rij van links naar rechts: mevrouw Bergman en meneer Van Gils. Onderste rij: de heer en mevrouw Van de Ven en mevrouw De Goeij.

Gouden_huurders_Bergman_Rentmeester
Gouden_huurders_vdVen_Meierijstraat
Gouden_huurders_VanGils_Hoogheem
Gouden_huurders_DeGoeij_DrDeBrouwerlaan

Niet op de foto – maar zij kregen vandaag wel een bloemetje en een chocoladetelegram – zijn mevrouw Zuijderhoff (Boxtel), mevrouw Smulders (Liempde), mevrouw Pennings (Berlicum), mevrouw Broks (Berlicum), de heer en mevrouw Van Ewijk (Berlicum), mevrouw Van Middelgaal (Heeswijk-Dinther), mevrouw Van Boxtel (Rosmalen), meneer Van de Leest (Berlicum), meneer Van de Ven (Berlicum) en de heer en mevrouw Goedings (Rosmalen).

Allemaal van harte!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties