terug naar overzicht

Ballonvaart voor 5 huurders JOOST vanwege jubileum

Maandag 21 september 2020

Vanwege het 100-jarig jubileum van voormalig St. Joseph werden verschillende activiteiten georganiseerd. Eén van die activiteiten was een winactie met een ballonvaart. We gaven 5 huurders de kans om hun woning vanaf grote hoogte te bekijken. Vanwege weersomstandigheden werd de ballonvaart verschillende keren afgelast. Daarna gooide corona roet in het eten. Maar maandag 21 september gingen ze dan eindelijk omhoog!

De gelukkige winnaars

De gelukkigen waren (hieronder op de foto van links naar rechts): Cor Bakx, AnneMone van Beers, Marco Wensveen, JOOST-collega Mart van Lokven, Lizanne van Esch en Wilma van den Hurck. Zij stapten in de mand samen met fotograaf Marcel Saris en uiteraard de piloot.

De ballon vertrok vanaf de St. Lambertusweg in Gemonde en ging via Boxtel, richting Liempde, over landgoed Velder en landde uiteindelijk in een weiland in het buitengebied van Oirschot. De fotograaf maakte onderweg ook enkele fraaie foto’s van het uitzicht. Bekijk deze in de fotogalerij hieronder.

 

De winnaars ontvingen in 2019 al symbolisch een waardecheque (zie foto hieronder). Deze konden ze nu dus eindelijk verzilveren.

Prijswinnaars ballonvaart 100-jarig jubileum: van harte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties