terug naar overzicht

Belevingsonderzoek in Boxtel en Hintham

Maandag 7 februari 2022

Begin dit jaar zijn we gestart met een belevingsonderzoek onder de bewoners van de hoogbouw in Hintham en in Boxtel op Hoogheem. We willen graag weten of bewoners er fijn wonen. Het onderzoek doen we in samenwerking met bureau Forum. Zij hebben hiervoor een bepaalde methode ontwikkeld. Huurders krijgen 6 vragen die te maken hebben met woonbeleving, woonomgeving en de woning zelf. Zo vragen we bewoners om een foto te kiezen die past bij hoe zij zich in hun woning voelen. En we vragen ze om aan te geven wat ze fijn vinden aan hun woonomgeving en wat niet.

De wijk in

De vragenlijst is digitaal. Om ook de bewoners te bereiken die digitaal minder handig zijn, gaan onze medewerkers de wijk in om mensen te helpen bij het invullen. Dinsdag 6 februari komt het wijkteam in de Huiskamer op Hoogheem. Donderdag 8 februari hebben we Frietje van JOOST. Niet alleen het wijkteam gaat met bewoners in gesprek, maar ook de buurtondersteuner van ContourdeTwern.

Hoogheem_Frietje_van_JOOST_10februari2022-10 (Middel)
Hoogheem_Frietje_van_JOOST_10februari2022-1 (Middel)
Hoogheem_Frietje_van_JOOST_10februari2022-4 (Middel)
Hoogheem_Frietje_van_JOOST_10februari2022-18 (Middel)

Op 22 en 24 februari komen we ook nog naar de flats Fort Prins Willem, De Engstoep en Hoogveld in Hintham. Op 22 februari met Frietje van JOOST en op 24 februari bij het BuurtInformatieCentrum aan de Herman Moerkerklaan in Hintham.

De wijken Hintham en Hoogheem zijn een eerste stap. Daarna gaan we de vragenlijst ook versturen naar onze andere huurders.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties