terug naar overzicht

Bewoners denken mee over plannen groot onderhoud Het Schild/St Jozefstraat in Boxtel

Woensdag 19 februari 2020

Er staat veel op stapel in 2020. We zijn op de achtergrond al druk bezig met de voorbereiding van diverse onderhoudswerkzaamheden. Zo gaan we de 62 woningen in Het Schild en de St. Jozefstraat in Boxtel aanpakken. De werkzaamheden bestaan uit onderhoudswerkzaamheden en energiebesparende maatregelen. Zo zorgen we ervoor dat er straks minder energie nodig is, waardoor de stookkosten omlaag gaan. Fijn voor de portemonnee van onze huurders.

Gisteravond kwamen bewoners, aannemer Hendriks Coppelmans en onze collega’s van het JOOST wijkteam samen. We vroegen de bewoners om hun mening en naar de ideeën die zij hebben voor hun woningen en de woonomgeving. Want wie kan dit nu beter vertellen dan de bewoners zelf? Met de input die we kregen gaan we aan de slag. Het definitieve plan presenteren we op de volgende bijeenkomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Gunes schreef

  Beste,
  İk ben een huurder aan de St.Jozefstraat. Duurzaam en energiezuinig. İk kon niet komen naar de bijeenkomst van afgelopen dinsdag.
  Groot onderhoud is gepland.
  İk zou graag mijn idee ook willen doorgeven.
  Het voornaamste is energiezuinig en duurzaam wonen. Hebben jullie ook aan de veiligheid gedacht? Achtertuin bijvoorbeeld:
  Zou de schuur volledig in de breedte gebouwd kunnen worden en een toegangsdeur via schuur te doen. De schuttingen zijn niet sterk genoeg, stormschade bijvoorbeeld. De schuttingen te vervangen met muren.
  Voortuin bij de woonkamer zo heb je effectief ruimte in de hal ook. Dat zou enorm veel schelen in waterverbruik met schoonmaak en ook veilger in de buurt.
  Groet

  • Woonstichting JOOST schreef

   Bedankt voor uw reactie. Onze projectconsulent neemt hierover contact met u op.

 • School schreef

  Ik ben huurder op de oude pastorieweg in Berlicum. huis zou aangepakt worden om huis van deze tijd te maken.het is oorverdovend stil.nog steeds is het een jaren 70 huis.enkel glas en heel veel tocht.na 30 jaar huur betaald te hebben zijn alleen een paar tegeltjes en een likje verf aangebracht.alleen de huurprijs is van 2020?!!!

  • Woonstichting JOOST schreef

   Beste Tonnie, dit voorjaar kunnen wij u meer vertellen over de definitieve plannen. We hopen nog even op uw geduld.