terug naar overzicht

Bewoners Hoogheem kiezen kleur

Woensdag 19 juli 2017 Bewoners Hoogheem kiezen kleur
We hebben leuke plannen met Hoogheem flat 4. En de bewoners? Die kiezen zelf hoe het eruit komt te zien!

In flat 4 op Hoogheem pakken we de galerijvloeren aan, herstellen we de verzakte bergingsgangen en breiden de huidige bergingen voor de vrijgezellenflatjes uit. Ook willen we de entree en trappenhuizen opfrissen. De vloerbedekking in de hal gaat eruit. Daar komt een mooie tegelvloer. Het voorstel sluit aan bij de omgeving en de flats die we eerder al pimpten.

Samen met bewoners
We bespraken onze ideeën met een aantal betrokken bewoners en met de huurdersvereniging. Als vertegenwoordiger van alle huurders kunnen zij het beste vertellen hoe die erover denken. Onze huurders zijn immers de ervaringsdeskundigen. Want zij wonen er!

U mag kiezen
We vroegen De Loods architecten om een kleuradvies voor het schilderwerk van de deuren en kozijnen. Zij kwamen met een uitgebreid voorstel. Dit kleurvoorstel hebben we nu aan de bewoners voorgelegd. Zij mogen hun eerste en tweede voorkeur aangeven. Ook mogen ze kiezen welke van de vier kleuren ze absoluut niet willen. De eerste reacties zijn veelbelovend. “Ik zou heel graag kleur donker magenta (lila) willen!” schrijft een bewoner.  Een wat oudere huurster vertrouwt ons toe: “Wat fris! Een hele verbetering!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties