terug naar overzicht

Bezoek onze modelwoning in Selissen

Maandag 6 november 2017 Bezoek onze modelwoning in Selissen

We zijn druk bezig met groot onderhoud aan 113 eengezinswoningen in de wijk Selissen. In de straten Gildenhof, Selissenwal, Sint Barbarastraat, St. Catharinastraat, St. Jorisstraat, St.Sebastiaanstraat en Vaandelstraat worden vooral werkzaamheden uitgevoerd aan de buitenzijde van de woning. Ook keukens, badkamers en toiletten die meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we op verzoek van bewoners.

Modelwoning duidelijk herkenbaar
Bewoners die een nieuwe keuken, badkamer of toilet krijgen, worden door aannemer Bouwgroep Moonen uitgenodigd in de modelwoning in de St. Jorisstraat 15. Deze modelwoning is sinds kort duidelijk herkenbaar! Bewoners kunnen hier zien hoe het eindresultaat wordt. Ook houdt de uitvoerder hier wekelijks zijn spreekuur. Alle bewoners uit de wijk kunnen hier dan zonder afspraak binnen lopen.

Zonnepanelen
Veel bewoners in de wijk hebben gekozen voor zonnepanelen. Hiermee gaan ze uiteindelijk fors besparen op hun woonlasten. Sowieso wordt het energielabel van de woningen verbeterd tot label B. Ook worden de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders (PolitieKeurmerk Veilig Wonen). Lees hier meer over het plaatsen van zonnepanelen.

Meer informatie over onderhoud Gildenhof:  https://www.wonenbijjoost.nl/start-groot-onderhoud-gildenhof/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties