Kunnen wij u helpen?

Bijzonder woonproject in De Pastorie in Boxtel

Vrijdag 6 september 2019

In de voormalige Pastorie in de Heilig Hartparochie aan de Baroniestraat in Boxtel komt een kleinschalige woongemeenschap voor  jongvolwassen kinderen met een (verstandelijke) beperking. Een project dat wij hebben ontwikkeld samen met Stichting Woongewoon. Deze stichting is ontstaan uit een initiatief van een groep ouders, die op zoek was naar een plek voor hun kinderen. Maandag 16 september wordt het huurcontract ondertekend. Tevens wordt dit voor de toekomstige bewoners en ouders een feestelijke startmoment.

Verbouwing Pastorie voor Stichting Woongewoon
Binnenkort start de interne verbouwing. Hier worden uiteindelijk zeven appartementen gerealiseerd. Elke bewoner krijgt een appartement met daarin een woonkamer met keukenmeubel, een badkamer en een slaapkamer. Daarnaast is er op de begane grond een gezamenlijke woonkamer en keuken waar samen kan worden gekookt en gegeten en waar activiteiten worden georganiseerd.

De bewoners verhuizen naar verwachting begin 2020 naar hun nieuwe stek. Kijk voor meer informatie op  de website van Stichting Woongewoon.

Hieronder een impressie van enkele authentieke elementen in het huidige gebouw.

IMG_0261
IMG_0259
IMG_0258

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen