terug naar overzicht

Bikken @BIC

Woensdag 18 september 2019

Biccen @ BiC 071119
d40440d7-d56b-47b1-8088-ab0de6a46c4f
BIC

Sinds afgelopen zomer zijn wij in het wijkkantoor Selissen gestart met ‘Bikken @BIC’. Een initiatief vanuit het wijkteam Selissen om op informele manier met netwerkpartners te lunchen, zonder agenda! Waarom? Omdat het goed is om elkaar beter te leren kennen, zonder dat het meteen inhoudelijk over het werk gaat. Wie is de professional in de wijk waarmee ik samenwerk? Dit ontdekken wij tijdens de lunch. De gesprekken gaan over ‘hoe lang je ergens werkt’, ‘waarom je ergens werkt’, ‘hoe je ooit terecht bent gekomen in dit vak’ en  bijvoorbeeld ‘wat je hobby’s zijn’. Vanuit deze gesprekken worden op heel natuurlijke wijze vragen en talenten met elkaar gedeeld die bijdragen aan een effectievere samenwerking. Daarom is het deel ‘zonder agenda’ zo belangrijk.

Hoe loopt dit initiatief?
We hebben nu 5 edities een ‘bikken @BIC’ gehad en het begint al een begrip te worden. Netwerkpartners die nog niet zijn geweest, hebben er al wel over gehoord van collega’s, en nodigen zichzelf uit. Ook actieve bewoners zijn welkom. De verwondering en dankbaarheid is groot. En het leuke is dat deelnemers vanuit zichzelf vragen wat ze mogen bijdragen, zoals het meenemen van een pak melk, groenten uit eigen tuin of een zak brood.

‘Bikken @BIC’ wordt een nieuwe traditie die naar meer smaakt!
Wanneer? Om de week op donderdag van 11.30 tot 13.30 uur @BIC Baandervrouwenlaan 1-a.
Aanmelden kan door een Appje te sturen naar wijkconsulent Thierry Farla via nummer 06 12 71 38 54.
Deelname is gratis. Totaal aantal deelnemers: maximaal 15 personen. Leuk als je iets lekkers meeneemt voor de andere deelnemers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties