terug naar overzicht

Bouwmaterialen JOOST krijgen bij Voedseltuin een tweede leven

Dinsdag 17 mei 2022

Goede bouwmaterialen weggooien. Dat is toch zonde! Daarom werken wij samen met Gebruiktebouwmaterialen.com, onderdeel van A. Van Liempd Sloopbedrijven. Bruikbare materialen die vrij komen bij sloop of onderhoudsprojecten worden zorgvuldig gedemonteerd, gesorteerd en vervolgens verkocht via www.gebruiktebouwmaterialen.com. Hiermee zorgen we er niet enkel voor dat goede materiaal een tweede leven krijgen. Ook realiseren we hiermee een verlaging van CO2 uitstoot doordat we minder afval creëren.

Half mei zijn er gebruikte materialen van onder andere Woonstichting JOOST naar de Voedseltuin op het terrein bij De Kleine Aarde in Boxtel gegaan. Van het gebruikte hout gaan ze een nieuwe stal maken voor opslag van materialen. Hieraan hebben we dus een mooie circulaire bijdrage aan kunnen leveren.

Foto 7
Foto 2
Foto 5
Foto 3

Bij de Begoniastraat e.o. in Rosmalen hebben we vorig jaar samen met Elk 98 woningen energetisch verbeterd. De deuren en trespa platen die hierbij vrijkwamen hebben inmiddels ook een tweede leven gekregen. Hiermee hebben we net zo veel Co2 uitstoot bespaard als het elektraverbruik van 12 huishoudens in één jaar tijd!

Bouwmaterialen krijgen een tweede leven

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties