terug naar overzicht

Contactpunt JOOST in Rosmalen is verhuisd

Woensdag 27 mei 2020

Het contactpunt van JOOST in Rosmalen is verhuisd. In het pand Achter de Driesprong 31C (waar voorheen het Kruidvat was gevestigd) is afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw JOOST-contactpunt.

Hergebruik van materialen

Het interieur uit het vorige pand is zoveel als mogelijk hergebruikt. Denk hierbij aan de keuken, bureaus en kasten. Wat we met het oude kantoor gaan doen, zijn we nog aan het onderzoeken.

Opening contactpunt op een later moment

We open op deze nieuwe locatie vanaf 1 juli.  In verband met coronabeperkingen wel alleen op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze medewerkers via 088 008 14 00. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Voor spoedgevallen is dit nummer ook buiten kantooruren bereikbaar.

PHOTO-2020-05-27-11-18-13
PHOTO-2020-05-27-11-18-14 (4)
PHOTO-2020-05-27-11-18-11 (1)
PHOTO-2020-05-27-11-18-13 (3)

Nieuw Buurt Infomatie Centrum van JOOST in Rosmalen

Naast een nieuw contactpunt komt er ook een nieuw Buurt Informatie Centrum van JOOST in Rosmalen, aan de Wethouder Noppenlaan 30. JOOST heeft er al twee  in Boxtel (Hoogheem 71 in de wijk Oost en aan de Baandervrouwenlaan 1a in de wijk Selissen) en één in Hintham (Herman Moerkerklaan 295) . Hier komt dus een vierde locatie bij. De wijkbeheerders en wijkconsulenten  van het wijkteam Rosmalen gebruiken deze locatie als uitvalsbasis en huurders kunnen hier gemakkelijk even binnen lopen. We verwachten in augustus te kunnen openen.

 

Thuis in de Meierij

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in en rondom ’s-Hertogenbosch. Het hoofdkantoor van JOOST staat in Boxtel, in Rosmalen hebben we een contactpunt. Daarnaast werken we met vijf wijkteams die persoonlijk de wijken ingaan. Zo willen we dicht bij onze huurders staan en een band met hen opbouwen, gericht op goede dienstverlening. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. Heeft u een vraag? Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar via 088 0081400. Voor spoedgevallen is dit nummer ook buiten kantooruren bereikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Piet schreef

  Hoe of waarvan is toch de naam JOOST ontstaan?

  • Woonstichting JOOST schreef

   Hoi Piet, hiervoor zijn we in gesprek gegaan met onze huurders en medewerkers. Wie zijn wij als organisatie en hoe zien onze huurders ons? Hier kwam uit dat we graag als een goede buurman willen zijn. En dus kon het niet anders worden dan een naam: JOOST. 🙂

 • Siny van de Ven schreef

  Hallo
  Ik lees in deze publicatie meerdere malen dat er een BuurtInformstie Centrum is in Hintham, maar waar dan? Een adres staat er niet bij in tegenstelling tot Boxtel!
  Jammer , had iets beter gekund

  • Woonstichting JOOST schreef

   Beste Sindy, we noemen nu inderdaad alleen de wijknaam en niet het specifieke adres. IK heb het bericht daarom aangepast. We hebben zeker een buurtinformatiecentrum in Hintham aan de Herman Moerkerklaan 295. Onze wijkbeheerder en wijkconsulent zijn hier regelmatig werkzaam. Onze wijkbeheerder Patrick Mosterd kunt u rechtstreeks bereiken via telefoonnummer 06 12 25 44 06 en via e-mail patrick.mosterd@wonenbijJOOST.nl.

   Overzicht Buurtinformatiecentra JOOST
   • Boxtel Oost: Hoogheem 71
   • Boxtel Selissen: Baandervrouwenlaan 1a
   • Hintham: Herman Moerkerklaan 295
   • Rosmalen: Wethouder Noppenlaan 30 (gaat binnenkort open)

 • Yvonne Raaijmakers schreef

  Graag zou ik een afspraak willen maken met Joost.
  Om te kijken welke woningen beschikbaar zijn.

  • Woonstichting JOOST schreef

   Beste Yvonne, dat kan! Eén van onze collega’s neemt hierover contact met je op. Je kunt ons actuele woningaanbod ook bekijken via http://www.woonserviceregionaal.nl Groet, Ineke