terug naar overzicht

Digitale nieuwsbrief april 2020

Maandag 6 april 2020

Vandaag is onze nieuwe digitale nieuwsbrief  verschenen met o.a. nieuws over de initiatieven die wij hebben opgestart om ook in deze periode voor onze huurders een goede buurman te kunnen zijn. Zo gaan we van start met een belactie onder met name oudere huurders. ‘Hoe gaat het me ze? Kunnen wij ze helpen? Of kunnen wij ze doorverwijzen naar één van de vrijwilligers die zich hebben aangemeld bij de welzijnsorganisaties?’

Ook gaan we behulpzame buren in het zonnetje zetten en verrassen met een mooie bos bloemen en een cadeaubon. Want juist in deze tijd is die goede buurman o zo belangrijk. Wat ook belangrijk is, in met name deze tijd, is dat vooral oudere mensen, goed moeten blijven eten. Toen de dagelijkse maaltijdservice in Elisabethsdael niet meer kon doorgaan vanwege het coronavirus, regelde coördinator Marijke Romijnders deze nu aan huis worden bezorgd. “De vaste gasten die echt niet zonder ons kunnen, laten we niet in de steek.”

In onze nieuwe digitale nieuwsbrief ook aandacht voor de oplevering van het project van Stichting Woongebouw in de Pastorie in Boxtel. Dit pand krijgt een nieuw leven. Hier gaan 7 jongeren met een verstandelijke beperking wonen. Ook het groot onderhoud aan de 70 woningen in de St. Willibrordstraat en Keizerstraat in Boxtel is opgeleverd. Niet alleen wij, maar ook de bewoners kijken terug op een geslaagd project.

En we hebben het KWH-certificaat behaald. Als nieuwe organisatie moesten wij het certificaat opnieuw behalen. Dat is gelukt. En daar zijn we uiteraard blij mee.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van april 2020 via Mailchimp. 

Wilt u ook onze digitale nieuwsbrief ook in uw mailbox ontvangen? Meld u dan meteen aan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties