terug naar overzicht

Digitale nieuwsbrief juli 2020

Woensdag 1 juli 2020

Vandaag is onze nieuwe digitale nieuwsbrief van de maand juli verschenen.

In deze uitgave uiteraard aandacht voor onze 1e verjaardag!

Want een 1e verjaardag is altijd bijzonder. En dat willen we dan ook graag vieren met onze bewoners. Juist nu. Zij ontvangen deze week bij ons nieuwe huurdersmagazine JOOST een klein kadootje. Zo zorgen we samen voor wat extra kleur deze zomer.

Nieuw op onze website is de presentatie van ons nieuwe Koersplan: (ge)Woon als een goede buurman. Hierin vertellen wij wat we doen en laten de komende jaren. We laten je graag zien wat we al hebben bereikt en wat we nog gaan doen. Je vindt daarom alle resultaten vanaf vandaag overzichtelijk op onze website.

 

Ook nieuw is ons contactpunt in Rosmalen. Dat is verhuisd vanuit de Dorpsstraat naar Achter de Driesprong 31C. U kunt hier voorlopig – vanwege coronamaatregelen – alleen terecht op afspraak. Dat geldt ook voor ons kantoor in Boxtel en onze Buurt Informatie Centra in Boxtel en Rosmalen. Vanaf 1 juli gaan we ook daar open op afspraak.

Ook nieuw zijn onze plannen in Rosmalen aan de Seringenstraat. Hier gaan we 38 woonzorgappartementen bouwen. Annenborch gaat de zorg verlenen. Het plan wordt komende maanden verder uitgewerkt.

En we gaan de komende maanden actief op zoek naar duurzaamheidscoaches. Huurders van JOOST die het leuk vinden om vrijwillig buurtbewoners te laten zien hoe zij met kleine aanpassingen in en om het huis veel winst kunnen behalen.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van juli 2020 via Mailchimp.

Wilt u ook onze digitale nieuwsbrief ook in uw mailbox ontvangen? Meld u dan meteen aan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties