terug naar overzicht

Digitale nieuwsbrief mei 2020

Woensdag 6 mei 2020

Vandaag is onze nieuwe digitale nieuwsbrief van de maand mei verschenen met hierin een fotocollage van de behulpzame buren die wij afgelopen week in het zonnetje hebben gezet. In deze moeilijke periode zien we veel mensen die hulp bieden in allerlei vormen. Gelukkig maar. Want juist in deze tijd is die goede buurman o zo belangrijk.

Samen met onze welzijnspartners zijn we een belactie gestart onder oudere huurders. De belactie wordt door onze huurders bijzonder gewaardeerd. We merken gelukkig dat veel oudere bewoners nog voldoende behulpzame mensen om zich heen hebben, zoals familie of buren. Maar dat het voor velen toch ook een moeilijke tijd is, doordat sociale activiteiten zijn weggevallen en kleinkinderen niet meer op bezoek mogen komen.

Sommige zaken gaan nu anders dan anders. Zo hebben wij vanwege de coronacrisis onze werkzaamheden aangepast. Maar waar het kan, werken we graag door. Zo wordt schilderwerk gewoon uitgevoerd. Ook in Rosmalen zijn we hard aan een nieuw contactpunt. We gaan verhuizen van de Dorpsstraat naar Achter de Driesprong. En het geplande opleverfeestje voor bewoners van Plein1969 ging anders, maar het werd wel een hele gezellige middag.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van mei 2020 via Mailchimp.

Wilt u ook onze digitale nieuwsbrief ook in uw mailbox ontvangen? Meld u dan meteen aan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties