terug naar overzicht

Digitale nieuwsbrief september 2020

Maandag 14 september 2020

Vandaag is onze nieuwe digitale nieuwsbrief van de maand september verschenen.

Deze maand een terugblik op de thema avond Wonen die wij voor de politieke partijen in Boxtel organiseerden. Het was een inspirerende avond. Met als conclusie: ‘Stappen zetten op het gebied van bouwen, duurzaamheid, betaalbaarheid en leefbaarheid moeten we SAMEN doen’.

Ook een terugblik op de online informatiebijeenkomst die wij organiseerden voor omwonenden Albinonistraat. Een plan voor de bouw van een appartementencomplex. Afgelopen week presenteerden we samen met de architect en gemeente Boxtel het nieuwe ontwerp met ruimte voor 28 levensloopbestendige appartementen aan de buurt. Gezien Corona deden we dit digitaal en met succes.

Het woongebouw Rentmeester in Boxtel bestaat al weer 15 jaar. Reden voor een feestje! Dat vierden we op donderdag 10 september met een leuke interactieve voorstelling: ‘Er tussenuit in eigen huis’. De voorstelling werd die dag 4 keer opgevoerd en bewoners konden de voorstelling live bekijken vanaf hun balkon. Aan de reacties te horen, was het zeker een feestelijke dag!

En we hebben afgelopen week weer 19 Gouden Huurders in het zonnetje gezet met bloemen, chocolade en aandacht.

 

 

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van september 2020 via Mailchimp.

Wilt u ook onze digitale nieuwsbrief ook in uw mailbox ontvangen? Meld u dan meteen aan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties