terug naar overzicht

Doorgeven standen waterverbruik eenvoudig via WhatsApp

Dinsdag 15 januari 2019 Doorgeven standen waterverbruik eenvoudig via WhatsApp

Een groot aantal huurders heeft afgelopen week een brief van ons ontvangen met het verzoek om de stand van de watermeter door te geven. Het gaat om de volgende woongebouwen: Annastraat Ten Breuckelen (oneven nummers), Den Bongerd (even nummers), Maria van Dieststraat, Elisabeth Bas, Stapelen en Hoogheem.

Huurders kunnen hun waterstand doorgeven per telefoon of zelfs via WhatsApp.
Hoe werkt dit?
– Maak vóór 5 februari een foto van de watermeterstand
– Stuur deze via WhatsApp naar telefoonnummer 06-12511095
– Vermeld hierbij straatnaam, huisnummer en naam
Huurders krijgen van ons een berichtje terug zodra wij de stand noteren. Ook kunnen zij een bevestiging via e-mail ontvangen.
Het bovengenoemde telefoonnummer gebruiken wij uitsluitend voor het verwerken van de meterstanden. Na februari is het nummer buiten gebruik.

Per post of per e-mail de waterstand doorgeven kan natuurlijk ook via de brief die de betreffende huurders hebben ontvangen. Zij kunnen deze brief inleveren in de brievenbus bij ons op kantoor of sturen naar Brederodeweg 23, 5283 HA Boxtel. Of een foto mailen naar meterstanden@sintjoseph.nl. Huurders op Hoogheem kunnen de brief ook inleveren op het adres Hoogheem 72.
Wanneer wij op 5 februari nog geen bericht hebben ontvangen, maken wij zelf een afspraak om de meterstand te komen opnemen. De afrekening volgt, zodra wij die van Brabant Water hebben ontvangen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties