terug naar overzicht

Doorgeven standen waterverbruik via WhatsApp

Maandag 22 januari 2018 Doorgeven standen waterverbruik via WhatsApp

Een groot aantal huurders heeft afgelopen week een brief van ons ontvangen met het verzoek om de stand van de watermeter door te geven. Het om de volgende woongebouwen: Annastraat Ten Breuckelen (oneven nummers), Den Bongerd (even nummers), Maria van Dieststraat, Elisabeth Bas,
Stapelen en Hoogheem.

De watermeter bevindt zich in uw keuken, in de kast waar ook de cv-ketel hangt. Het doorgeven van de waterstanden kan op de volgende manieren:

U kunt uw watermeterstand doorgeven per telefoon
Veel bewoners maken gebruik van WhatsApp. Wij geven u graag de kans om op deze eenvoudige manier de stand door te geven.

Of – nog handiger – geef uw meterstand door via WhatsApp
Het doorgeven van de meterstand via WhatsApp doet u als volgt:
– Maak een foto van uw watermeter
– Stuur deze via WhatsApp naar telefoonnummer 06-12511095
– Vermeld hierbij uw straatnaam, huisnummer en naam
U krijgt van ons een berichtje terug zodra wij uw stand noteren. Wilt u liever een bevestiging per e-mail? Vermeld dan ook uw e-mailadres en wij sturen u een bevestiging per email.

Het bovengenoemde telefoonnummer gebruiken wij uitsluitend voor het verwerken van de meterstanden. Na februari is het nummer buiten gebruik. Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via (0411) 659 100.

Liever per post of per e-mail?
Geeft u de stand liever door per post of per e-mail? Dat mag natuurlijk ook. Vul dan de waterstand in op de achterzijde van de brief die u heeft ontvangen. U kunt deze brief inleveren in de brievenbus bij ons op kantoor of sturen naar Brederodeweg 23, 5283 HA Boxtel. Ook kunt u de foto mailen naar huuradministratie@sintjoseph.nl. Huurders op Hoogheem kunnen de brief ook inleveren op het adres Hoogheem 72.

Geeft u de stand vóór 1 februari 2018 aan ons door?
Als wij op deze datum geen bericht ontvingen, maken we een afspraak om hem zelf op te komen nemen.

Heeft u nog vragen?
Neemt u dan gerust contact op met één van onze collega’s van Team Woonservice. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0411) 659 100. We gaan binnenkort ook starten met de afrekening van de servicekosten. Hierover ontvangt u op een later moment nadere informatie.

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties