terug naar overzicht

Een aandenken aan 100 jaar St. Joseph in de wijk

Vrijdag 1 maart 2019

Dit jaar viert St. Joseph haar 100-jarig jubileum. Dat vieren we met allerlei activiteiten. Naast een taart voor elke huurder willen we in elke wijk waar wij actief zijn – Breukelen, Centrum, Haaren, In Goede Aarde, Oost, Selissen-Munsel, Selissenwal, Lennisheuvel en Liempde – iets blijvends creëren. Een aandenken aan 100 jaar St. Joseph. Wat dit uiteindelijk moet gaan worden, horen we graag van u!

Heeft uw wijk behoefte aan een  mooie muurschildering? Een mooie boom voor het gebouw? Een houten bank waar buurtgenoten elkaar kunnen treffen? Of….? Het is aan u! Heeft u een goed idee dat wordt gedragen door uw buurt? We hebben al veel wijkideeën ontvangen. Nieuwe voorstellen kunnen nog tot 1 april worden ingediend via 100jaar@sintjoseph.nl of bel (0411) 659 100.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Wim van Maurik schreef

  Misschien een losloopveldje voor grote honden . Ivm dat niet alle honden soorten op een losloopveldje kunnen in verband beet gevaar

 • Renate Smits schreef

  Ivm met het 100 jarige bestaan zou ik het hele dorp opfleuren met beplantingen.
  En ik ben de gelukkige bewoonster van Hoogheem.
  En vind de gangen en hallen nogal saai en triest.
  Waarom geen gepaste graffiti in de geeft van st Joseph om de mensen blij en vrolijker te maken.
  Of een buurtvereniging op te zetten waar kinderen en/Of ouderen of de gewone mens heen kan en dat er vrijwillig iets georganiseerd wordt.
  Zie heel veel jongeren en ouderen op hoekjes hangen buiten, al is het maar om eventueel koffie te drinken. En de jongeren iets creatiefs laten bedenken zodat ze geen dingen slopen. Maak Boxtel vrolijk en georganiseerd voor mensen die zich vervelen.

  • Woonstichting JOOST schreef

   Beste Renate, wat een mooie ideeën.

 • Hans Blom schreef

  Ik zou graag een houten overkapping willen voor de bewoners van smalwaterhof.
  Dit aan de achterzijde van het gebouw waar we vorig jaar voor het eerst een bbq hebben georganiseerd voor alle bewoners.
  We willen met de overkapping realiseren dat de bewoners ook zonder in de volle zon te zitten met elkaar wat kunnen drinken in de tuin.
  Ik ben zelf lid van de bewoners comissie hier en zou het gaaf vinden als dit zou lukken.

  • Woonstichting JOOST schreef

   Dank u wel voor uw reactie. Dit is zeker een mooi initiatief. We verzamelen alle reacties en nemen uiterlijk 1 april (de uiterste inzenddatum) contact met u op.