terug naar overzicht

Eetpunt Elisabethsdael blijft open, na 1 juli 2018 in andere vorm

Dinsdag 19 december 2017 Eetpunt Elisabethsdael blijft open, na 1 juli 2018 in andere vorm

Er blijft een eetpunt in de ontmoetingsruimte van Elisabethsdael in Boxtel. Die intentie hebben Zorggroep Elde, woonstichting St. Joseph en gemeente Boxtel afgelopen week uitgesproken. Begin volgend jaar onderzoeken de drie partijen samen hoe de concrete invulling vanaf 1 juli 2018 gaat worden.

St. Joseph is vanaf 1 november eigenaar van Elisabethsdael. Dit gebouw bestaat uit 26 appartementen en een ontmoetingsruimte. In deze ruimte is een maaltijdvoorziening voor de bewoners van Elisabetshdael. Maar ook direct omwonenden maken hier gebruik van. Dagelijks ongeveer twintig tot dertig personen.

De huidige maaltijdvoorziening blijft tot 1 juli 2018. Over de invulling na die datum buigen de drie betrokken partijen zich dus begin 2018. Alle partijen vinden het belangrijk dat, zeker waar veel ouderen wonen, een dergelijke functie blijft bestaan. Ook blijft de ontmoetingsruimte open voor het organiseren van activiteiten en bijeenkomsten.

Lees ook het nieuwsartikel: ‘St. Joseph is vanaf 1 november de nieuwe eigenaar van Elisabethsdael’ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Marcelle schreef

    Dat is heel goed nieuws.

  • M. Leijdekkers-Nijland schreef

    Het is heel belangrijk dat deze voorziening blijft. Vele bezoekers zijn niet meer in staat voor zichzelf te koken. Ook het sociale aspect is waardevol. De koks en serveersters zijn zeer begaan en geduldig. Zij maken van iedere maaltijd een feestje. Deze voorziening mag echt niet verdwijnen!