terug naar overzicht

Eindfeestje Burg. Molenaarhoeven Rosmalen

Donderdag 14 april 2022

We zijn druk bezig met groot onderhoud in de Burgemeester Molenaarhoeven in Rosmalen. Liefst 91 woningen renoveren we van energielabel D naar A. Eind mei worden de laatste woningen opgeleverd. We zijn dus bijna klaar. Reden voor een feestje!

Donderdag 14 april organiseerden we samen met KnaapenGroep een eindfeest met als thema ‘Pasen’. Er was een plantjesmarkt. En voor alle bewoners was er een leuke attentie. Zij kregen gratis  planten en potgrond. Uiteraard was er ook gezorgd voor iets lekkers en bij de baristabar was lekker verse koffie te krijgen.

Tekst loopt door onder de foto.

BurgMolenaarhoevenRosmalen_koffie_plantjes_14april2022-19
BurgMolenaarhoevenRosmalen_koffie_plantjes_14april2022-18
BurgMolenaarhoevenRosmalen_koffie_plantjes_14april2022-22

Van energielabel D naar A

De werkzaamheden die we hebben uitgevoerd zijn: dakisolatie, nieuwe kozijnen met HR++glas, nieuwe deuren, betere tochtwering en spouwmuurisolatie. De woningen zijn straks voorzien van een hybride warmtepompsysteem en de woningen die hiervoor geschikt zijn hebben, indien gewenst, zonnepanelen gekregen. De bewoners krijgen nadat de werkzaamheden zijn afgerond, nog de keuze voor een nieuwe keuken, badkamer en/of toilet.

Eerder hadden we voor ons huurdersmagazine een interview met werkvoorbereider Knaapen-Groep Bram van Hurk, projectconsulent JOOST Marieke de Cort en uitvoerder KnaapenGroep Maurice de Groot. ‘Overlast voorkomen met hub en EHBO-koffer.’

Overlast voorkomen met hub en EHBO-koffer

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties