terug naar overzicht

Extra dikke Deurpost

Dinsdag 28 maart 2017 Extra dikke Deurpost
Een extra dikke Deurpost valt deze week weer bij onze huurders op de deurmat. We openen met een oproep aan starters op de woningmarkt die interesse hebben om mee te denken over de (bouw)plannen bij De Kleine Aarde. Er komen straks 20 appartementen speciaal voor starters met een hart voor duurzaamheid.

Interviews
Verderop in Deurpost lees je interviews met:

  • Paul Gosselink (BOM) en Cor Konings (Summa College) over de partijen die De Kleine Aarde vorm gaan geven.
  • De verbinders die dit keer aan bod komen zijn Jacqueline Boleij en Ricky Meulendijk van bewonerscommissie Rentmeester.
  • Het laatst einterview gaat over de bijzondere aanpak van Knaapen Groep in hun bewonerscommunicatie tijdens het onderhoud aan de woningen bij de Beukums, De Linnenbleker en De Pellenwever.

Deze editie is extra dik omdat we de Huurders Belangen Vereniging Boxtel ondersteunen met hun zoektocht naar nieuwe bestuursleden. Huidige bestuursleden nemen de lezer mee in wat er van hen verwacht wordt en hoe leuk het is. Maar ook ons jaarverslag krijgt een prominente plek. De publieksversie vindt men op onze website. De uitgebreide versie verschijnt begin april op www.wonenbijjoost.nl. Verder vertellen we onze huurders wat de plannen zijn rondom de jaarlijkse huurverhoging.

Natuurlijk brengen we ook kleine nieuwsberichten en kan men weer meedingen naar kaarten voor een voorstelling bij Podium Boxtel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties