terug naar overzicht

Feestelijke opening Buurt Informatie Centrum Rosmalen

Zondag 24 juli 2022 Feestelijke opening Buurt Informatie Centrum Rosmalen

Wist u al dat wij een Buurt Informatie Centrum in Rosmalen hebben? Met een duurzame voorbeeldtuin om inspiratie op te doen? Vanaf 1 september starten we hier met vaste spreekuren. Huurders zijn hier van harte welkom!

Op de foto: v.l.n.r. wijkbeheerder Chris de Winter, woonmakelaar Jarno Heijmans, opzichter Ciske Rovers en wijkconsulenten Nicole Golsteijn en Judith Gerritsen.

Welkom in ons Buurt Informatie Centrum in Rosmalen

Aan de Wethouder Noppenlaan in 30 in Rosmalen hebben wij sinds 2020 een Buurt Informatie Centrum (BIC). Vanwege corona hebben we deze nog niet officieel feestelijk in gebruik kunnen nemen. Dat gaan we alsnog doen. Op 1 september tussen 12.00 en 16.00 uur. U bent van harte welkom om die middag binnen te lopen.

Wekelijkse spreekuren

Het Buurt Informatie Centrum in Rosmalen ligt midden in de wijk. Ons wijkteam uit Rosmalen werkt vanaf deze locatie en is ook vaak in de wijk te vinden.

Vanaf 1 september houden zij wekelijks spreekuur:
• Elke dinsdag van 12.00 tot 13.00 uur
• Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur

Huurders kunnen dan binnenlopen zonder afspraak. Op andere momenten is een afspraak wel nodig. Dat kan via de collega’s van het wijkteam in Rosmalen. Zij zijn bereikbaar via 088 008 14 00.

Sluiting contactpunt in Rosmalen

Doordat we steeds meer vanuit het Buurt Informatie Centrum in Rosmalen gaan werken, gaan we ons contactpunt in Rosmalen achter de Markt sluiten. Op deze locatie waren we alleen open op afspraak.

Vier Buurt Informatie Centra en vijf wijkteams

JOOST heeft niet alleen een Buurt Informatie Centrum in Rosmalen. Maar ook in Hintham (Herman Moerkerklaan 295), Boxtel Oost (Hoogheem 72) en Boxtel Selissen (Baandervrouwenlaan 1a). En huurders zijn natuurlijk welkom in ons kantoor in Boxtel aan de Brederodeweg 23.

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn, werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, een wijkbeheerder, woonmakelaars en een gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties