terug naar overzicht

Feestelijke start Woonstichting JOOST

Maandag 1 juli 2019

Onthulling_JOOST_1juli2019-11
Onthulling_JOOST_1juli2019-14
Onthulling_JOOST_1juli2019-26
Onthulling_JOOST_1juli2019-21

Welkom bij Woonstichting JOOST. Vanaf vandaag – maandag 1 juli – is het officieel! En dat willen we graag iedereen laten weten.

Vanaf vandaag gaan woonstichtingen St. Joseph uit Boxtel en Kleine Meierij uit Rosmalen verder als Woonstichting JOOST. Met circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch zijn we letterlijk Thuis in de Meierij. Dit officiële moment werd vanochtend op feestelijke wijze gevierd met alle collega’s en een vertegenwoordiging van de huurdersbelangenverenigingen. De lila loper was uitgelegd en ook voor heerlijke vers gemaakte koffie was gezorgd.

Onthulling logo op de gevel
De twee langst werkende medewerkers hadden de eer het nieuwe logo op de gevel van het kantoor in Boxtel te onthullen. Naast het kantoor hier in Boxtel behouden we een klantencontactpunt in Rosmalen. In Boxtel blijven ook de buurtinformatiecentra in Selissenwal en Oost open. Onze werkwijze is helder: we komen bij de mensen thuis. We hechten veel waarde aan de vorming van vijf gebiedsteams. Daarin werken een woonmakelaar, een wijkmakelaar, een wijkconsulent en een gebiedsbeheerder intensief samen. Zij zijn de ogen en oren van JOOST en komen onze mensen op straat tegen. Zij weten dus ook wat er bij onze huurders speelt.”

Dorpse woonstichting
De nieuwe naam komt voort uit gesprekken met huurders en medewerkers. Deze gesprekken leverden ook vier belangrijke begrippen op, onze merkwaarden. Rob licht toe: “Met de woorden Toegankelijk, Nuchter, Samen en Toekomstgericht zeggen we wie we zijn en waar we voor staan. Achter het logo van JOOST staat een punt. Die markeert onze nieuwe start.”

Nieuwe huisstijl
Een nieuwe naam vraagt om een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Naast een nieuw logo op de gevel, zijn inmiddels ook al enkele auto’s opnieuw beletterd. Afgelopen week is onze nieuwe website www.wonenbijJOOST.nl al live gegaan. De nieuwe naam en uitstraling passen bij onze werkwijze: dicht bij onze huurders, persoonlijk, gericht op goede dienstverlening en waar je veel woonzaken eenvoudig zelf kunt regelen. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt. Niet alleen als woningcorporatie, maar ook als werkgever en opdrachtgever. We willen dé woningcorporatie voor de kleine kernen zijn. Met woonstichting JOOST ontstaat een krachtige organisatie met een ruim woningaanbod en een breed dienstenpakket.

Onthulling_JOOST_1juli2019-18
Onthulling_JOOST_1juli2019-16
Onthulling_JOOST_1juli2019-8
Onthulling_JOOST_1juli2019-15

Deze week ontvangen al onze huurders ons nieuwe huurdersmagazine met de pakkende naam: JOOST. Bekijk hier de uitgave online met onder andere een interview met onze directeur-bestuurder Rob Dekker: ‘JOOST is als een goede buurman.’

JOOST is als een goede buurman

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties