terug naar overzicht

Feestje bij 15-jarig jubileum Rentmeester

Woensdag 2 september 2020

Het woongebouw Rentmeester in Boxtel in het hart van Selissen bestaat al weer 15 jaar. Reden voor een feestje. Dat vierden we op donderdag 10 september met een leuke interactieve voorstelling: ‘Er tussenuit in eigen huis’. De voorstelling werd die dag 4 keer opgevoerd en bewoners konden de voorstelling live bekijken vanaf hun balkon.

Rentmeester_15jaar_theater_10september2020-2
Rentmeester_15jaar_theater_10september2020-3
Rentmeester_15jaar_theater_10september2020-1
Rentmeester_15jaar_theater_10september2020-9

Interactieve voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling hebben de acteurs informatie opgehaald bij de bewoners. Zij kregen vragen als: ‘Op welk liedje heb jij voor de laatste keer gedanst?’, ‘Wat is het meest memorabel moment van de afgelopen 15 jaar in Rentmeester?’ en ‘Wat zou je voor je buren willen koken?’. Ook werd gevraagd naar leuke weetjes over de buren. Een deel van de informatie is in de voorstelling verwerkt.

Bekijk hier een impressie van de voorstelling:

De voorstellingen worden gespeeld door Bij Bregje.
De theatergroep heeft al eerder soortgelijke voorstellingen gespeeld in de regio, waaronder in Helmond.

Rentmeester

Rentmeester bestaat uit 84 appartementen en is speciaal voor de doelgroep van 45 jaar en ouder. Het complex heeft ruime appartementen en ligt midden in Selissen dichtbij alle voorzieningen, zoals een supermarkt om de hoek. Rentmeester heeft een eigen parkeergarage en een grote gezamenlijke ruimte voor allerlei activiteiten. Er is ook een actieve bewonerscommissie.

 

Rentmeester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties