terug naar overzicht

Geef op tijd uw watermeterstand door

Woensdag 13 januari 2021

Een groot aantal huurders heeft afgelopen week een brief van ons ontvangen met het verzoek om de stand van de watermeter door te geven. Het gaat om de volgende woongebouween in Boxtel: Annastraat Ten Breuckelen (oneven nummers), Annastraat Den Bongerd (even nummers), Maria van Dieststraat, Elisabeth Bas, Stapelen en Hoogheem. In Rosmalen betreft het de Willem van Elsschotstraat, Jan Heijmanslaan en Meester Broerensingel. Alle overige huurders dienen de meterstand rechtstreeks door te geven aan de waterleverancier.

Gemakkelijk via Whatsapp

Tegenwoordig gebruiken veel mensen WhatsApp. Daarom kunt u uw watermeterstand nu ook doorgeven op deze eenvoudige manier. Dit doet u als volgt:

  • Maak een foto van uw watermeterstand
  • Stuur deze via WhatsApp naar telefoonnummer 06 30998149
  • Vermeld hierbij uw straatnaam, huisnummer en naam

U krijgt van ons een berichtje terug zodra wij uw watermeterstand genoteerd hebben. Wilt u liever een bevestiging per e-mail? Vermeld dan ook uw e-mailadres en wij sturen u een bevestiging per e-mail.

Doorgeven voor 1 februari

Geeft u de stand vóór 1 februari 2021 aan ons door? Als wij op deze datum geen bericht van u hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt uw watermeterstand te schatten. Wanneer wij de afrekening van Brabant Water hebben ontvangen, ontvangt u de afrekening van ons.

Heeft u nog vragen?

Het bovengenoemde telefoonnummer gebruiken wij uitsluitend voor het verwerken van de meterstanden. Na februari is het nummer buiten gebruik. Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via 088 008 1400. Wij helpen u graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties