terug naar overzicht

Geslaagd jubileumweekend Hoogheem

Dinsdag 28 augustus 2018 Geslaagd jubileumweekend Hoogheem

Dit jaar vieren de 7 flats op Hoogheem, met in totaal 467 woningen, hun 50-jarig bestaan. En ook de Huurders Vereniging Hoogheem bestaat 25 jaar. In het weekend van 25 en 26 augustus werd dit gevierd met allerlei festiviteiten. De organisatie was in handen van Huurders Vereniging Hoogheem. Zij hadden voor alle bewoners een aantrekkelijk programma opgesteld. Alle activiteiten werden georganiseerd in Gemeenschapshuis De Rots. Niet alleen wij droegen financieel een steentje bij, maar ook Wijkorgaan Boxtel Oost en de Gemeente Boxtel.

Bewoners én wij hebben genoten van een mooi feestweekend. Zaterdag trapten wij af met een brunch voor zo’n 60 bewoners, waarna we onze vrijwilligers verrasten met presentjes. Vrijwilligers én bewoners van het eerste uur. Daarna volgde een officiële opening. Marij Dankers en mevrouw Lans, beide het begin huurder van Hoogheem, ‘ontkurkten’ samen met wethouder Lestrade een levensgrote champagnefles waardoor ballonnen de lucht ingingen! Het feest kon beginnen!

Zaterdag genoten bewoners van een kinderprogramma, een rit met een sjieke paardentram naar De Kleine aarde, live muziek, koffie met gebak op het terras en een feestavond waar volop werd gedanst. En alsof het allemaal nog niet genoeg was, sloten zij zondag af met een borrel en een buffet. Met verrassende inbreng van www.typischerenate.nl ofwel ‘Janet van de toilet’.

Brabants Centrum maakte voor alle bewoners een boekwerk met prachtige verhalen en foto’s van 50 jaar Hoogheem. Bent u bewoner van Hoogheem en heeft u nog geen exemplaar ontvangen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@sintjoseph.nl. Dan sturen wij u alsnog een exemplaar toe.

Ook Mooi Boxtel was present. Zij hebben mooie foto’s op Facebook geplaatst.

En in Brabants Centrum verscheen op donderdag 30 augustus ook een reportage in woord en beeld. 

50jaar_Hoogheem-2
50jaar_Hoogheem-9
50jaar_Hoogheem-13
50jaar_Hoogheem-3
50jaar_Hoogheem-17
50jaar_Hoogheem-22
50jaar_Hoogheem-7
50jaar_Hoogheem-15
50jaar_Hoogheem-28

 

Bekijk hieronder eerdere publicaties over het 50-jarig jubileum van de flats:

Hoogheem viert 50-jarig jubileum

Jubileum flats Hoogheem in uitzending Brabants Buske van Omroep Brabant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties