terug naar overzicht

Gezamenlijk hulploket in coronatijd

Maandag 4 januari 2021

Om kwetsbare inwoners van de gemeente Boxtel tijdens deze tweede lockdown gericht hulp te kunnen bieden, hebben wij samen met gemeente Boxtel, Samen Ouder Worden in Boxtel en welzijnsorganisatie ContourdeTwern de handen ineen geslagen. Samen bundelen we onze krachten om een bereikbaar steunpunt te kunnen bieden.

Via een centraal telefoonnummer kunnen inwoners van de gemeente al hun hulpvragen stellen. Dat kan variëren van even met iemand praten, hulp regelen bij het doen van boodschappen of andere praktische ondersteuning. Na de aanvraag volgt er een inventarisatie zodat de juiste instanties aan de slag kunnen. Hiervoor worden ook Boxtelse vrijwilligersorganisaties ingeschakeld.

Eén centraal telefoonnummer: 0411 65 58 99

Het telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. We hopen dat bewoners die echt in knel zitten en hulp nodig hebben dit nummer gaan bellen. Ook alle vrijwilligers-, ouderen- en zorgorganisaties zijn de komende tijd extra alert. Voor vragen over gespecialiseerde zorg kunnen inwoners rechtstreeks contact opnemen met Wegwijs via (0411) 65 59 90.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties