terug naar overzicht

Gezocht: versterking Huurdersraad van JOOST

Dinsdag 16 februari 2021

JOOST krijgt een nieuwe Huurdersraad: Huurders van JOOST. Hiervoor zoeken we nog versterking.

Bent u huurder van JOOST? Heeft u hart voor mensen met een kleine beurs? En heeft u af en toe tijd om mee te denken met JOOST? Meld u dan aan voor de nieuwe huurdersraad Huurders van JOOST. U krijgt er een vrijwilligersvergoeding en een stem in ons beleid voor terug.

Huurders van JOOST behartigt de belangen van alle JOOST-huurders. U kunt meepraten over alles wat met wonen te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het duurzamer maken van woningen en hoe JOOST dit het beste kan doen. Maar ook over de afspraken die JOOST met gemeentes maakt over hoeveel woningen erbij moeten komen. En over betaalbaarheid. U bent voor ons een serieuze gesprekspartner die ook regelmatig overleg heeft met de Raad van Commissarissen van JOOST.

Gezocht mensen met een sociaal gezicht

Er zijn nu acht leden, want vorig jaar kwamen er twee enthousiastelingen bij, één uit Boxtel en één uit Rosmalen. Maar binnenkort zwaait er eentje af en de groep kan meer collega’s goed gebruiken. Daarom is JOOST gestart met een wervingscampagne. Wij spraken hierover met twee huidige leden van Huurders van JOOST: Ifna Francisca en Ad Boleij. Zij benadrukken: “Lid zijn van Huurders van JOOST doe je niet voor jezelf. Je doet dit werk voor buren, plaatsgenoten en alle andere mensen die een woning van JOOST huren. Opkomen dus voor de belangen van anderen. Vooral van degenen die dat zelf niet kunnen.” Lees hier het interview met Ifna en Ad. 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact met Inge Huisman, manager Sociaal Beheer van JOOST, of met Ad Boleij, voorzitter van de Huurdersraad. U kunt hen bereiken via 088 008 14 00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Piet Smulders schreef

  Ik heb interesse voor de huurdersraad. Graag zou ik een gesprek hebben wat het precies inhoud en wat er van me verwacht wordt.
  Piet Smulders
  Pauwkesstraat 1
  Liempde

  • Woonstichting JOOST schreef

   Beste Piet, Wat goed om te horen dat je interesse hebt. Onze manager Sociaal Beheer Inge Huisman neemt persoonlijk contact met je op om je hierover uitgebreid te informeren. Groet, Ineke