terug naar overzicht

Gouden Huurders opnieuw in het zonnetje

Woensdag 20 november 2019 Gouden Huurders opnieuw in het zonnetje

Trouwe huurders die al 50 jaar bij ons huren. Heel bijzonder. Die mensen zetten we dan ook graag in het zonnetje! We organiseren dan een gezellige bijeenkomst met een groep huurders. Onze seniorenconsulenten brengen bloemen en lekkers mee. En onder het genot van koffie en taart worden verhalen opgehaald.

Dinsdag 19 november feliciteerden wij (op de foto van links naar rechts), achterste rij: meneer en mevrouw Pennings en mevrouw Van de Laak – Leijten. Voorste rij: mevrouw op ’t Hoog – Van der Sloot, mevrouw Van Dijk-Daverveld en mevrouw van den Brand – Hoenselaars.

Op huisbezoek
Een aantal huurders was deze middag verhinderd en hebben wij eerder al thuis een bloemetje gebracht of daar gaan we binnenkort nog op huisbezoek. Dit zijn:
• mevrouw Thomassen – Brusselaars
• meneer en mevrouw Van de Ven (Van Koll)
• mevrouw Van Dooremalen – Veenstra
• meneer en mevrouw School (zie foto)
• meneer en mevrouw Schellekens – Van Uden
• mevrouw Van der Ven – De Otter

Afgelopen week is onze wijkbeheerder Raimondo op bezoek geweest bij onze gouden huurders meneer en mevrouw School. Zij wonen nog steeds erg prettig en zijn beiden nog zeer actief. Mevrouw School was die middag ook niet thuis vanwege vrijwilligerswerk. Onder het genot van een bakje koffie, heeft Raimondo leuke een mooie gesprekken gevoerd.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties