terug naar overzicht

Gratis installatiehulp bij bespaaractie energiebesparende producten

Donderdag 27 januari 2022 Gratis installatiehulp bij bespaaractie energiebesparende producten

Vanuit de landelijke RREW-subsidieregeling kunnen huurders uit de gemeente ’s-Hertogenbosch, Boxtel en Sint-Michielsgestel voor een bedrag van 70 euro energiebesparende producten bestellen. Een mooi cadeau in een tijd dat de energieprijzen fors aan het stijgen zijn. De brieven met actiecode zijn verstuurd vanuit de gemeente. In het werkgebied van JOOST doet de gemeente Bernheze doet niet mee aan deze actie.

Gratis hulp bij installatie

Heeft u de energiebesparende producten al ontvangen? En heeft u hulp nodig bij het plaatsen of installeren? Maak dan gebruik van de installatiehulp die gratis bij u thuis komt. U kunt deze meteen boeken via het energieloket ‘Brabant Woont Slim’: https://brabantwoontslim.nl/installatiehulpboxtel/ (voor huurders in de gemeente Boxtel) en via https://brabantwoontslim.nl/installatiehulpgestel/ (voor huurders in de gemeente Sint-Michielsgestel). Of kom vrijdagmiddag 28 januari naar de markt in Sint-Michielsgestel of vrijdagochtend 4 februari naar de markt in Boxtel. Daar kunt u voor al uw vragen over de actie terecht bij de Groene Weetkeet.

En heeft u de gratis cadeaubon van 70 euro nog niet verzilverd? Doe dat dan alsnog via https://debespaarcode.nl/ 

Hoe werkt het in de gemeente ‘s-Hertogenbosch?

U ontvangt een brief van de gemeente met hierin een cadeaubon van 70 euro. Hiermee kunt u gratis energiebesparende producten bestellen, zoals ledlampen en tochtstrips. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de code uit de brief activeren via www.bespaarcode.nl U kunt vervolgens direct uw producten bestellen.

Hoe werkt het in de gemeentes Boxtel en Sint-Michielsgestel?

Bent u huurder in de gemeente Boxtel of Sint-Michielsgestel? Dan ontvangt u in de week van 13 december via de gemeente een brief. Hierin wordt u uitgenodigd om online uw persoonlijke actiecode op te vragen via www.bespaarcode.nl. Met deze code kunt u een waardebon van 70 euro activeren. U kunt hiermee gratis energiebesparende producten bestellen, zoals ledlampen en tochtstrips. Gratis! Dus doen! .

Tip: Wacht niet te lang met activeren, want er is voor elke gemeente een beperkt aantal producten.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties