terug naar overzicht

Gratis kaartjes Circus Sijm voor onze vrijwilligers

Dinsdag 3 april 2018 Gratis kaartjes Circus Sijm voor onze vrijwilligers

De geur van popcorn en zaagsel, gespierde acrobaten die door de lucht zweven, ballerina’s die dansen in schitterende kostuums en muzikale clowns. Mooie herinneringen die blijven hangen na een bezoek aan het circus. Niet iedereen is echter in de gelegenheid om naar het circus te gaan. Denk aan mensen met een beperking (rolstoel), mantelzorgers of mensen met een krappe beurs. Deze doelgroepen zijn niet of nauwelijks in staat om naar een betaald circus te gaan.

Een bijzonder circus
Stichting Brabants Centrum, muziekgroep De Volle Bloas en Stichting Boxtel Vooruit hebben daarom het initiatief genomen om het circus naar Boxtel te halen. In dit geval Circus Sijm. Een circus dat is gespecialiseerd in voorstellingen voor speciale groepen, waaronder ook mensen die minder goed mobiel zijn. Door op zoek te gaan naar voldoende sponsoren, kunnen bepaalde groepen de voorstelling gratis bezoeken.

Ook wij dragen een steentje bij
Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei wordt een grote circustent geplaatst op het grasveld bij de entree van Liduina. In totaal worden 9 voorstellingen gegeven voor telkens 300 bezoekers. De voorstellingen worden gesponsord door vele partijen, waaronder Zorgzaam Boxtel (gemeente, St. Joseph, ContourdeTwern, Cello, Elde Groep en WSD).Ook St. Joseph draagt een steentje bij!

Gratis kaarten voor onze vrijwilligers 
St. Joseph heeft een hele grote groep vrijwilligers. Uiteraard dragen wij die een heel warm hart toe. Zij ontvangen elk jaar rond de feestdagen een attentie van ons. Dit jaar willen we hen extra in het zonnetje zetten. Elke vrijwilliger ontvangt 2 gratis kaarten voor één van de voorstellingen van circus Sijm. Deze toegangskaarten worden ruim van tevoren per post toegestuurd.

En daarnaast verloten we nog 50 toegangskaarten
Naast onze grote groep vrijwilligers willen wij nog een aantal huurders blij maken met gratis kaarten voor deze bijzondere circusvoorstelling. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een e-mail sturen naar communicatie@sintjoseph.nl. Onder de inzenders verloten wij 50 kaarten (2 per persoon). De winnaars ontvangen uiterlijk de 1e week van mei bericht.

Kijk voor meer informatie over Circus Sijm op: www.circussijm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties