terug naar overzicht

Groot onderhoud in wijk Selissen in volle gang

Donderdag 14 december 2017 Groot onderhoud in wijk Selissen in volle gang

We zijn druk bezig met het groot onderhoud aan 113 eengezinswoningen in de wijk Selissen. In de straten Gildenhof en omgeving voeren we vooral werkzaamheden uit aan de buitenzijde van de woning. Keukens, badkamers en toiletten die meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we op verzoek van bewoners.

Veel bewoners in de wijk kozen voor zonnepanelen. Hiermee besparen ze uiteindelijk fors op hun woonlasten. Sowieso verbeteren we het energielabel van de woningen tot label B. Nieuwe sloten en rookmelders maken de woningen veiliger. Lees hier meer over het groot onderhoudsproject Gildenhof.

Opschoondag in de wijk
Rondom het groot onderhoud organiseren we ook vaak een opschoondag. Ook bij dit project. De opschoondag is vooral bedoeld om ruimte te maken in huis en biedt bewoners tegelijk een mooie kans om gratis en met weinig moeite spullen op te ruimen. Medewerkers van de WoonOmgevingsPloeg (WOP) helpen een handje met sjouwen en tillen. Wij zorgen voor de koffie en iets lekkers. En medewerkers van Kringloopwinkel Swiebertje zoeken naar bruikbare spullen. Lees hier meer over deze mooie organisatie. De eerste opschoondag in de Gildenhof afgelopen zomer was een groot succes. De tweede opschoondag staat gepland zaterdag 16 december.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties