terug naar overzicht

Groot onderhoud St. Willibrordstraat en Keizerstraat succesvol afgerond

Vrijdag 3 april 2020

Vorige week zijn de laatste woningen aan de St. Willibrordstraat opgeleverd. Deze woningen waren onderdeel van het groot onderhoud dat we in augustus 2019 startten samen met aannemer Hendriks Coppelmans. De 38 eengezinswoningen en 32 duplexwoningen in de straten St. Willibrord en Keizerstraat kregen HR++ glas en spouwmuurisolatie. Ook brachten we permanente nestkasten aan voor beschermde vogels en vleermuizen. We herstelden de gevels, vervingen voor- en achterdeuren en pasten waar nodig de installaties aan. Ongeveer 60% van de bewoners liet ook hun badkamer, keuken en/of toilet opknappen. Nu de woningen goed geïsoleerd zijn, kunnen de bewoners nog kiezen voor zonnepanelen.

Samen met bewoners
Bij de voorbereidingen hebben we de bewoners nadrukkelijk betrokken. Samen met hen organiseerden wij een oriëntatiesessie, waarbij we van bewoners veel input kregen over hun ideeën en wensen om de woningen aan te pakken. Ook gedurende het project bleven we met bewoners in gesprek en gingen we aan de slag met hun feedback. Hierdoor kijken niet alleen wij, maar ook de huurders, terug op een geslaagd project. Trots op het eindresultaat én de behaalde klanttevredenheid van een 7,2.

 

 

Groot onderhoud St. Willibrordstraat en Keizerstraat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Patricia van Oijen schreef

    Zijn er ook plannen voor de hertogenstraat. Ik woon om de hoek. Maar die straat geeft geen schoonheids uitstraling meer af. Zo jammer voor de wijk.

    • Woonstichting JOOST schreef

      Hoi Patricia, we zijn bezig met plannen voor de Hertogenstraat. Zodra we hier meer over kunnen vertellen, word je geïnformeerd. Groet Sanne