Kunnen wij u helpen?
terug naar overzicht

Grote opkomst omwonendenavond Seringenstraat Rosmalen

Donderdag 31 oktober 2019

Op de voormalige locatie van basisschool ’t Ven, op de Seringenstraat in Rosmalen, gaan wij 38 woonzorg appartementen bouwen. Samen met de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Annenborch en KdV Architectuur hebben we de eerste schetsen gemaakt. Deze werden gisteravond 30 oktober gepresenteerd aan bijna 100 buurtbewoners. Zij werden uitgenodigd in het voormalige schoolgebouw.

Samen met de gemeente, Annenborch en KdV Architectuur informeerden wij de buurtbewoners over de nieuwe bestemming en presenteerden wij de eerste conceptschetsen. Deze werden goed ontvangen. Wel was men bezorgd over de parkeergelegenheid gezien de huidige parkeerdrukte in de wijk. Buurtbewoners opperden een ondergrondse parkeervoorziening. Dit is echter een dure oplossing die niet past binnen een project van sociale huurwoningen. Graag blijven we hierover in gesprek om tot een goede, haalbare oplossing te komen. Ook over de  invulling van de woonkamer en het buitenterrein mochten omwonenden meedenken. We vinden het belangrijk dat deze ruimtes een invulling krijgen die ook aansluit bij de wensen van de buurt.

Lees hier verder over onze nieuwbouwplannen op de Seringenstraat. 

PHOTO-2019-10-30-22-10-35
3
PHOTO-2019-10-30-22-10-39
PHOTO-2019-10-30-22-10-42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Reparatieverzoek

  Reparatieverzoek

  Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

  Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

  Privacy-instellingen

  Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

  Privacybeleid | Sluiten
  Instellingen