terug naar overzicht

Herontwikkeling kantoor Dorpsstraat Rosmalen

Donderdag 15 juli 2021 Herontwikkeling kantoor Dorpsstraat Rosmalen

We gaan ons oude kantoor in Rosmalen aan de Dorpsstraat 58 herontwikkelen tot een maatschappelijke bestemming. Hier komen 37 studio’s voor Linc naar Zorg.

In gesprek met omwonenden

‘Afgelopen maanden voerden we over onze plannen verschillende gesprekken met bewoners’, aldus de Frank de Bruijn, projectleider Vastgoed bij JOOST. Woensdag 14 juli gaven we samen met architectenbureau Snijders en Van Stekelenburg en Linc naar Zorg een presentatie aan een grote groep bewoners tijdens een bijeenkomst in de Kentering in Rosmalen.

Linc naar Zorg

Linc naar Zorg biedt huisvesting aan jongeren met een zorgvraag. De jongeren gaan hier op tijdelijke basis zelfstandig wonen en krijgen vanuit Linc naar Zorg ondersteuning op hun weg naar zelfstandig wonen. Er komt een gezamenlijke ruimte waar de jongeren, als zij dat willen, samen kunnen koken en eten. Linc naar Zorg streeft ernaar verbinding te maken met de buurt(genoten).

Planning

Het plan is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met gemeente. We verwachten in het najaar de omgevingsvergunning en de sloopvergunning te kunnen aanvragen. We hopen daarna eind van het jaar te kunnen starten met de bouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties