terug naar overzicht

Het laatste nieuws: digitale nieuwsbrief april 2022

Donderdag 7 april 2022 Het laatste nieuws: digitale nieuwsbrief april 2022

Deze week is onze nieuwe digitale nieuwsbrief  verschenen. Met hierin een overzicht van het laatste nieuws.

Maandag 4 april was het feest in Molenhof. Het gebouw bestaat 20 jaar en de 13 bewoners die er vanaf het eerste uur wonen, werden op de lila loper in het zonnetje gezet. Het was ook feest in Berlicum. Daar werd een grote groep van Gouden Huurders in het zonnetje gezet. Dat zijn huurders die al 50 jaar of langer van ons huren. Dat is toch wel heel bijzonder. We vierden dit met een feestelijke bijeenkomst in Berlicum.

Afgelopen week hadden we ons tweede Luisterpanel. Deze keer met als thema digitale dienstverlening. We zijn namelijk volop bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe website. En willen graag van huurders weten welke mogelijkheden er digitaal zeker moeten komen. Zodat we hiermee onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

We meten onze dienstverlening ook continu via KWH. Vragen die we stellen, zijn onder andere: Vinden onze huurders dat ze goed geholpen worden? Is informatie gemakkelijk te vinden? En zijn we duidelijk in wat we beloven en nakomen?  We kregen een positieve beoordeling met een gemiddelde van een 7,4 voor onze algemene dienstverlening. Hiermee hebben we ons KWH-huurlabel verlengd. En daar zijn we best trots op!

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van april 2022 via Mailchimp.

Wilt u ook onze digitale nieuwsbrief ook in uw mailbox ontvangen? Meld u dan meteen aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties