terug naar overzicht

Het laatste nieuws: digitale nieuwsbrief november 2021

Dinsdag 9 november 2021 Het laatste nieuws: digitale nieuwsbrief november 2021

Vandaag is onze nieuwe digitale nieuwsbrief  verschenen. Met hierin heel veel nieuws.

Zo zijn we weer gestart met JOOST on Tour. In oktober waren we in de Kasteellaan in Boxtel en in de Week van de Duurzaamheid gingen we in Hintham met huurders in gesprek op 4 locaties over wat duurzaamheid voor bewoners betekent en hoe groener het kan zijn in de buurt. Ook met de gemeente Bernheze, woningcorporaties Brabant Wonen en Mooiland en het Waterschap hebben we gewerkt aan een Duurzaamheidsakkoord.

Bij de Burgmeester Molenaarhoeven in Rosmalen gaan we starten met groot onderhoud en bij de Herculesstraat is het project feestelijk afgerond. Ook onze begroting is klaar. Als een goede buurman gaan we aan de slag met onze plannen. We gaan in elk geval samen met Hendriks Coppelmans actief op zoek naar geschikte bouwlocaties. Het tekort aan betaalbare bouwlocaties is namelijk één van de grootse knelpunten bij het bouwen van nieuwe woningen.

In oktober hebben we ook weer een grote groep Gouden Huurders in het zonnetje gezet. En we zijn gestart met een Meedenkgroep. De eerste bijeenkomst vroegen we hoe we onze dienstverlening voor senioren nog meer kunnen verbeteren. Huurders waren kritisch, maar ook positief. En we kregen veel tips. Daar zijn we blij mee en gaan we mee aan de slag.

Verder hebben we speciaal voor onze huurders 2 winacties. Tijdens burendag konden bewoners hun goede buur nomineren die altijd voor hen klaar staat. De gelukkige winnaars ontvangen een lekker koffieleut-pakket. En ter gelegenheid van de introductie van Seniorenvervoer Boxtel verloten we 350 gratis ritten.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van november 2021 via Mailchimp.

Wilt u ook onze digitale nieuwsbrief ook in uw mailbox ontvangen? Meld u dan meteen aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties