terug naar overzicht

Hoedemakers, Jansen Huybregts en KnaapenGroep vanaf 1 januari 2020 onderhoudspartners van JOOST

Maandag 9 december 2019

Vandaag ondertekenden Rob Dekker, directeur bestuurder van woonstichting JOOST, het vernieuwde contract met onderhoudspartners Hoedemakers, Jansen Huybregts en KnaapenGroep. Een intensieve samenwerking waarbij de tevredenheid van de huurders centraal staat.

Van links naar rechts: Bart Knaapen van KnaapenGroep, Rob Dekker van Woonstichting JOOST, Simon Passier van Hoedemakers en Sjef van Lieshout van Jansen Huybregts.

Aanleiding

Door de fusie van 1 juli jongstleden, moest woonstichting JOOST van twee naar één werkwijze voor het dagelijks- en mutatieonderhoud. Een natuurlijk moment om te evalueren wat goed ging en wat beter kan. Hier kwam een nieuwe werkwijze uitrollen die moet resulteren in het sneller en beter afhandelen van reparaties. Dit gaan we realiseren door in te zetten op samenwerken in plaats van opdracht geven. Een open relatie met onze onderhoudspartners waarin we van en met elkaar willen leren hoe we ons gezamenlijke doel, tevreden huurders, kunnen bereiken. Door deze intensieve samenwerking halen we meer informatie op uit de markt, versterken we de innovatiekracht en zijn we minder tijd kwijt aan administratieve handelingen. Na diverse gesprekken bleken Hoedemakers, Jansen-Huybregts en KnaapenGroep dé uitgelezen partners te zijn voor deze manier van samenwerken.

Wat verandert er voor de huurders?

Alle aannemers worden verantwoordelijk voor een specifiek deel van de woningen van JOOST. Hoedemakers is vanaf 1 januari verantwoordelijk voor onze woningen in Heeswijk-Dinther, ’s-Hertogenbosch, Loosbroek, Nuland, Rosmalen en Wanroij. Jansen-Huybregts voor de woningen in Berlicum, Boxtel-Noord, Liempde, Den Dungen, Haaren, Sint-Michielsgestel en Vught. KnaapenGroep is werkzaam in Boxtel (exclusief Noord) en Lennisheuvel.

Huurders kunnen vanaf 1 januari hun reparaties rechtstreeks doorgeven aan het Klant Contact Centrum van JOOST, bereikbaar op telefoonnummer 088 – 008 1400. Dit geldt niet voor glas, riool of CV reparaties. Wie huurders hiervoor kunnen bellen, vindt u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties