terug naar overzicht

Hoogheem viert 50-jarig jubileum

Donderdag 19 april 2018 Hoogheem viert 50-jarig jubileum

Dit jaar vieren de 7 flats op Hoogheem, met in totaal 467 woningen, hun 50-jarig bestaan. En ook de Huurders Vereniging Hoogheem bestaat 25 jaar. In augustus wordt dit gevierd met een groot feest. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Want er moet nogal wat gebeuren!

15.000 zelfgemaakte vlaggetjes!
Bij een groep bewoners is het idee gekomen om alle galerijen van de 7 flats te versieren. Niet met gekochte vlaggetjes, maar met zelfgemaakte stoffen vlaggetjes. Dit idee werd door enkele handige bewoners met enthousiasme ontvangen. Het gaat wel om een enorme klus. Per galerij zijn namelijk 240 vlaggetjes nodig. En omdat Hoogheem 63 galerijen telt, moeten er maar liefst 15.000 vlaggetjes worden gemaakt! Alle vlaggetjes zijn inmiddels geknipt. Donderdag 19 april wordt van 14.00 tot 22.00 uur in De Huiskamer een naaimarathon georganiseerd om alle vlaggen aan elkaar te maken.

De Huiskamer
De Huiskamer (Hoogheem 448) is één van de mooiste bewonersinitiatieven in Boxtel. Huurders vereniging Hoogheem sprak bij ons de wens uit om een ontmoetingsplek te creëren. Met ondersteuning van ContourdeTwern kwamen ze tot een goed plan. In De Huiskamer worden allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder elke dinsdag en donderdag koffie inloop. Op 19 april wordt er, naast koffie drinken, echter hard gewerkt!

Diverse activiteiten voor jong en oud
Tijdens het feestweekend, op zaterdag 25 augustus, worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het programma hiervoor is nog even een geheim. Alle bewoners van Hoogheem ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties