terug naar overzicht

Huiskamer Hoogheem: populair trefpunt voor bewoners

Dinsdag 11 juli 2017 Huiskamer Hoogheem: populair trefpunt voor bewoners
Donderdag 6 juli verscheen het Brabants Centrum met een extra zorgspecial. Hierin ook een mooi artikel over de huiskamer op Hoogheem. Een prachtig initiatief van en voor bewoners dat alle verwachtingen overtreft.

Lees hier het volledige artikel.

Van bewoners, voor bewoners De Huurders Vereniging Hoogheem sprak bij St. Joseph de wens uit om een ontmoetingsplek te creëren. De huiskamer is inmiddels een daverend succes met enkele honderden bezoekers per maand. Het grootste deel deden de leden van de Huuders Vereniging Hoogheem helemaal zelf. Het is echt een initiatief van bewoners, vóór bewoners.
Een mooi voorbeeld waarin bewoners zelf met een initiatief komen om de leefbaarheid in de eigen buurt te verbeteren. Het versterkt ook het sociale netwerk van mensen. En het initiatief enthousiasmeert de omgeving zich in te zetten voor elkaar!

Heeft u ook een initiatief?
De Huiskamer is een mooi voorbeeld van hoe St. Joseph bewoners stimuleert om met eigen initiatieven te komen. Op die manier betrekken we bewoners bij hun woonomgeving en worden huurders ook medeverantwoordelijk. Door bewoners te inspireren, te stimuleren en te faciliteren. Bent u huurder van St. Joseph en heeft u ook een idee voor een mooi initiatief? Meld deze aan via communicatie@sintjoseph.nl of loop gewoon eens binnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties