terug naar overzicht

IJscokar voor bewoners St. Willibrordstraat

Dinsdag 14 juli 2020

Eind maart is het groot onderhoud aan de laatste woningen aan de St. Willibrordstraat afgerond. Dit project wilden we graag nog feestelijk met alle bewoners afsluiten. Daarom trakteerden wij vanmiddag samen met aannemer Hendriks Coppelmans op gratis ijsjes voor alle bewoners.

De 38 eengezinswoningen en 32 duplexwoningen in de St. Willibrordstraat en Keizerstraat kregen HR++ glas en spouwmuurisolatie. Ook brachten we permanente nestkasten aan voor beschermde vogels en vleermuizen. We herstelden de gevels, vervingen voor- en achterdeuren en pasten waar nodig de installaties aan. Ongeveer 60% van de bewoners liet ook hun badkamer, keuken en/of toilet opknappen. Nu de woningen goed geïsoleerd zijn, kunnen de bewoners nog kiezen voor zonnepanelen. Inmiddels hebben 31 huurders deze keuze al gemaakt.

IMG_0325
IMG_0317
IMG_0321
IMG_0314

Samen met bewoners

Bij de voorbereidingen hebben we de bewoners nadrukkelijk betrokken. Samen met hen organiseerden wij een oriëntatiesessie, waarbij we van bewoners veel input kregen over hun ideeën en wensen om de woningen aan te pakken. Ook gedurende het project bleven we met bewoners in gesprek en gingen we aan de slag met hun feedback. Hierdoor kijken niet alleen wij, maar ook de huurders, terug op een geslaagd project. Trots op het eindresultaat én de behaalde klanttevredenheid van een 7,2.

Groot onderhoud St. Willibrordstraat en Keizerstraat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties