jongerenwoningen

Speciaal voor jongeren tussen de 18 en 22 jaar hebben wij jongerenwoningen. Dit zijn sociale huurwoningen met een maximale huur van € 442,46. Om te kunnen reageren moet je voldoen aan de voorwaarden.

We bieden onze jongerenwoningen aan op www.woonserviceregionaal.nl. In de advertentie wordt duidelijk aangegeven dat het om een jongerenwoning gaat. 

Veel gevraagd over jongerenwoningen

Wat is een jongerenwoning?

Algemeen

Een jongerenwoningen is een sociale huurwoningen die we reserveren voor jongeren tussen de 18 en 22 jaar. De huurprijs is maximaal € 442,46.

Ik wil een jongerenwoning huren. Kan dat?

Algemeen

Je kunt een jongerenwoning huren wanneer je tussen de 18 en 22 jaar oud bent bij ingang van de huurovereenkomst. Voor een éénpersoonhuishouden geldt een maximaal inkomen van € 24.075,-. Voor een huishouden van twee of drie personen is het maximale inkomen € 32.675,-.

Hebben jullie jongerenwoningen?

Algemeen

Ja, die hebben we. Deze worden aangeboden op www.woonserviceregionaal.nl. In de advertentie staat vermeld dat het om een jongerenwoning gaat.

Om op een jongerenwoning te kunnen reageren moet je staan ingeschreven als woningzoekende bij WoonService Regionaal. Daarnaast moet je tussen de 18 en 22 jaar oud zijn bij ingang van de huurovereenkomst. Voor een éénpersoonhuishouden geldt een maximaal inkomen van € 24.075,-. Voor een huishouden van twee of drie personen is het maximale inkomen € 32.675,-.