Kunnen wij u helpen?

JOOST gaat ook in december on Tour

Dinsdag 3 december 2019

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. Met circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch is JOOST als een buurman dichtbij. Ook in de dorpen. Dat doen we niet door spreekuren te houden in wijkkantoren. Wij komen naar onze huurders toe.

Samen met onze netwerkpartners
In de maand oktober waren we met JOOST on tour al present op verschillende locaties, waaronder in Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Haaren, Lennisheuvel en Liempde. Zowel huurders als niet huurders kwamen langs voor een kop koffie en iets lekkers. En uiteraard voor een praatje met onze wijkconsulent en onze wijkbeheerder. In de maand december gaan we wederom on tour. Dit keer naar Loosbroek, Heeswijk-Dinther en Hintham. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze netwerkpartners.

JOOST on tour Heeswijk-Dinther
Dinsdag 3 december waren we in Heeswijk-Dinther bij Plein 1969. Verschillende bewoners kwamen een praatje maken met onze wijkbeheerder Patrick, onze woonconsulente Petra en onze gebiedsbeheerder Rob. Ook de wijkagent was present.

foto joost on tour 031219 4
foto joost on tour 031219 3
Foto joost on tour 031219 2
Foto joost on tou 031219 1

Woensdag 4 december waren we wederom in Heeswijk-Dinther. Deze keer voor het speeltuintje in de Lijsterbesdreef. Onze JOOST-collega’s wijkbeheerder Patrick, wijkconsulente Petra en woonmakelaars Wineke en Daniël spraken met vele huurders. Ook de wijkagent en medewerkers van Ons welzijn en gemeente waren aanwezig.

Joost n tour2
Joost on tour1
Joost on tour3

Hieronder vind je een overzicht van alle locaties waar we deze maand komen. Kom ook langs voor een kop koffie en een praatje. Bewoners uit de betreffende wijken ontvangen een uitnodiging in hun brievenbus. Kijk hieronder voor een overzicht van alle data en locaties.

Heeswijk-Dinther 
• Dinsdag 3 december van 09.00 tot 11.00 uur, Plein 1969. We staan hier samen met de wijkagent.
• Woensdag 4 december van 15.00 tot 17.00 uur, voor het speeltuintje in de Lijsterbesdreef. We staan hier samen de wijkagent, medewerkers van Ons welzijn en gemeente.
• Maandag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur, aan de Bovenmeester. We staan hier samen met de wijkagent en medewerkers van Ons welzijn en gemeente.
• Maandag 9 december van 14.00 tot 16.00 uur, aan het Hopveld. We staan hier samen met de wijkagent en medewerkers van Ons Welzijn en gemeente.

Loosbroek
• Maandag 16 december van 10.00 tot 12.00 uur, op het plein voor Lunenburg. We staan hier samen met medewerkers van Ons welzijn en gemeente.

Bekijk hier de flyer JOOST on tour Heeswijk-Dinther en Loosbroek als PDF. 

 

Hintham
• Woensdag 11 december van 14.00 tot 16.00 uur, bij de speeltuin in de Josselin De Jongstraat.
• Donderdag 12 december van 09.00 tot 11.00 uur, bij de speeltuin in de Herman Moerkerklaan /Jan Krusemanstraat. We staan hier samen met een medewerker van Farent.
• Dinsdag 17 december van 10.00 tot 12.00 uur, in de Wilhelminastraat. We staan hier samen met medewerkers van gemeente en Farent.

Bekijk hier de flyer JOOST on tour Hintham als PDF. 

JOOST on Tour ging van start in Berlicum
In de maand oktober waren we al present op verschillende locaties, waaronder in Berlicum, in Middelrode, in Den Dungen, in Sint-Michielsgestel, in Haaren, in Lennisheuvel en in Liempde. Zowel huurders als niet huurders kwamen langs voor een kop koffie en iets lekkers. En uiteraard voor een praatje met onze wijkconsulent en onze wijkbeheerder.

JOOST on Tour van start in Berlicum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen