terug naar overzicht

JOOST kijkt binnen bij bewoner Kim uit Rosmalen

Maandag 27 juli 2020

“De fijnste plek in huis? Jeetje, dat weet ik nog niet. Eigenlijk vind ik het hele huis geweldig.” Kim is erg blij met haar benedenwoning aan de Wethouder Noppenlaan in Rosmalen. En ook assistentiehond Pip heeft er duidelijk haar draai gevonden.

Kim heeft met haar assistentiehond Pip duidelijk haar draai gevonden in haar nieuwe huis in Rosmalen.

Prima voor elkaar in haar geboortedorp Rosmalen

Kim hoort en ziet niet goed, maar met haar opgeruimd karakter en de steun van Pip heeft ze het prima voor elkaar in haar geboortedorp Rosmalen. Ze kreeg de sleutel eind vorig jaar. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht. “Alles was kaal. Dat zag er saai uit, maar gaf me wel de ruimte om er echt mijn eigen huis van te maken”, vertelt ze. Om ideeën te krijgen voor een fijne inrichting mocht ze bij buurtgenoten binnen kijken hoe die het hebben gedaan. “Dat was fijn. Zo kreeg ik onder andere het idee om de keuken uit te breiden met kastjes en een nieuw blad. Daar ben ik heel tevreden over.” Kim is ook blij met de grote inloopkast met volop ruimte voor kleding, schoenen en andere spullen. “De droom van elke vrouw”, lacht ze.

Ik houd van rust en ruimte

De woonkamer straalt rust uit, met een lichte imitatie-houten vloer en één zachtgroene muur. Het terrasje aan de straatkant is knus met een open uitzicht. “Een fijn huis in een rustige buurt met alle voorzieningen op loopafstand. Wat wil ik nog meer? Het lijkt wat klein, maar voor mij is het groot genoeg. En over het eindresultaat van ons kluswerk ben ik heel tevreden. Ik denk dat ik over tien jaar nog steeds hier woon.”

Kim uit Rosmalen deed woonideeën op bij de buren.

Dit artikel verscheen eerder in ons huurdersmagazine JOOST, uitgave juli 2020.

Bekijk hieronder de online versie via Issuu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Girmay schreef

    Ik wil graag een huurhuis vinden