terug naar overzicht

JOOST on Tour van start in Berlicum

Dinsdag 1 oktober 2019

On_Tour_Berlicum_3oktober2019-3
On_Tour_Berlicum_3oktober2019-2
On_Tour_Berlicum_3oktober2019-4

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. JOOST is al een buurman dichtbij. Ook in de dorpen! Dat doen we niet door spreekuren te houden in wijkkantoren, maar wij komen naar u toe. In de maand oktober staan we op verschillende plaatsen in de regio, waaronder in Berlicum bij Braakven, op het grasveld bij De Wever en bij De Misse. In Middelrode stonden we bij de Driezeeg, in Den Dungen op het grasveld bij Barbaradael, in Sint-Michielsgestel bij de Distelhof, in Haaren bij het speelpleintje aan de Piet Heestersstraat, in Lennisheuvel op het grasveld aan de Pastoor Mandersstraat en in Liempde voor bij de Kloosterhof. Op de foto hierboven een impressie van JOOST on Tour bij De Wever in Berlicum. 

Zowel huurders als niet-huurders kunnen langs komen voor een kop koffie en iets lekkers. En uiteraard voor een praatje met onze wijkconsulenten Thierry Farla of Sandra Biemans en onze wijkbeheerders Maryn Rutjens of Nanko Zomers.

JOOST_on_Tour_Berlicum_1oktober2019-2
JOOST_on_Tour_Berlicum_1oktober2019-5
JOOST_on_Tour_Berlicum_1oktober2019-4
JOOST_on_Tour_Berlicum_1oktober2019-7

Dinsdag 1 oktober stonden we in Berlicum bij Braakven. Daar spraken Thierry en Maryn niet alleen met verschillende huurders, maar ook met veel leerlingen van de naastgelegen basisschool. Thierry en Maryn gaven antwoord op heel veel verschillende vragen, zoals: Wat is JOOST? Waarom heten jullie JOOST? Waarom staan jullie hier? De kinderen vertelden zelf ook van alles over hun eigen huis. Verder kwamen enkele senioren uit het seniorencomplex aan Braakven langs om kennis te maken.

Bekijk het complete Tourschema:

JOOST on tour

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties