terug naar overzicht

JOOST opent vierde BuurtInformatieCentrum

Maandag 27 juli 2020

Vooraanzicht nieuw BIC Rosmalen
Nieuw BIC rosmalen voorzijde
Zij aanzicht nieuw BIC Rosmalen

Binnenkort opent Woonstichting JOOST haar vierde BuurtInformatieCentrum (BIC). JOOST heeft al twee BuurtInformatieCentra in Boxtel (Hoogheem 71 in de wijk Oost en aan de Baandervrouwenlaan 1a in de wijk Selissen) en één in Hintham (Herman Moerkerklaan 295). Hier komt nu dus een vierde locatie bij aan de Wethouder Noppenlaan 30 in Rosmalen. Huurders kunnen hier gemakkelijk even binnen lopen. Ook gebruiken de wijkteamleden van het wijkteam Rosmalen deze locatie als uitvalsbasis. De belettering is inmiddels aangebracht. We zijn nu nog bezig met de inrichting. Medio september is de officiële opening.

JOOST werkt met vijf wijkteams

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, wijkbeheerder, woonmakelaars en gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen.

Contactpunt Rosmalen is verhuisd

Naast een nieuw BuurtInformatieCentrum is ons contactpunt in Rosmalen onlangs ook verhuisd van de Dorpsstraat naar Achter De Driesprong 31C (achter de Markt). We zitten daar heel centraal, dus huurders kunnen hier nog gemakkelijker even binnenlopen voor een vraag of een praatje. Ons contactpunt in Rosmalen is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Overzicht BuurInformatieCentra JOOST

Hieronder vindt u een overzicht van alle BuurtInformatieCentra van JOOST
• Boxtel Oost: Hoogheem 71
• Boxtel Selissen: Baandervrouwenlaan 1a
• Hintham: Herman Moerkerklaan 295
• Rosmalen: Wethouder Noppenlaan 30

#welkombijJOOST!

Op de foto onze wijkbeheerder Raimondo trots voor het nieuwe BuurtInformatieCentrum in Rosmalen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Frans schreef

    Ziet er goed uit. Kom zeker een keertje kijken